CEZ Vânzare este una dintre cele 4% companii sigure şi de încredere din România

La inceputul anului 2016, CEZ Vanzare a primit certificarea Strongest in Romania.

Aceasta este dovada faptului ca furnizorul principal de energie din Oltenia prezinta siguranta si are capacitatea de a-si achita obligatiile financiare viitoare, certificandu-se astfel credibilitatea, increderea si solvabilitatea companiei.
Certificarea “Strongest in Romania” ii anunta pe clienti, colaboratori si orice alt grup interesat ca parteneriatul cu o anumita companie este sigur. Aceasta este atribuita in baza unui punctaj pozitiv care previzioneaza o probabilitate foarte scazuta de a nu-si indeplini obligatiile financiare viitoare si este oferita companiilor dintr-o gama variata de domenii precum productia de echipamente agricole, constructii, transporturi rutiere de marfa, logistica, brokeraj, comert, etc.

Criteriile pe care o companie trebuie sa le indeplineasca sunt:
– compania trebuie sa fie mai veche de 2 ani,
– activa pe piata,
– cu o pozitie financiara sustenabila,
– compania nu poate fi inregistrata cu datorii la bugetul de stat sau facturi neplatite in “Registrul Facturilor Neincasate” al Creditinfo.

Probabilitatea de a-si indeplini obligatiile financiare este evaluata prin situatia economica a companiei luand in considerare: venituri, profitabilitate, lichiditate, capital propriu, numarul de angajati, si altele.
Certificarea este atribuita de Creditinfo Romania, parte a Grupului Creditinfo, lider in furnizarea de servicii pentru informatii de credit si solutii de gestionare a riscurilor la nivel mondial. Grupul Creditinfo a dezvoltat, prin intermediul companiilor membre, numeroase produse si servicii pentru a facilita clientilor accesul la cele mai bune practici in managementul riscului de credit si a fost partenerul preferat de birourile de credit locale in numeroase regiuni. Creditinfo a fost nominalizat si premiat in mai multe licitatii sustinute de Banca Mondiala, IFC, Millenium Challenge Corporation si alte organizatii internationale.

Suntem onorati ca ne numaram printre companiile care beneficiaza de certificarea “Strongest in Romania” si consideram ca ne revine in continuare responsabilitatea sa mentinem acest titlu. CEZ Vanzare si-a asumat o serie de angajamente fata de clientii sai si va face toate demersurile pentru a le sustine si indeplini si in perioada urmatoare.
– Preluam 80% dintre apelurile la Info Linia CEZ in maximum 45 de secunde.
– In centrele de relatii cu clientii, oferim consultanta gratuita privind serviciile energetice CEZ pentru 80% dintre clientii nostri in mai putin de 20 de minute.
– Oferim solutii la solicitarile de consiliere in mai putin de 24 de ore.
– Peste 89% dintre clientii nostri sunt satisfacuti de calitatea serviciilor noastre.
– Oferim interfata gratuita in relatia cu operatorul de distributie din regiunea Olteniei pentru toti clientii nostri.
– Le oferim clientilor nostri informatii imediate privind intreruperile programate de energie electrica, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
– Raspundem in doar 3,5 minute la intrebarile legate de serviciile energetice oferite de CEZ.
– Ne consultam mereu clientii asupra serviciilor CEZ, pentru a le imbunatati constant.
– Transmitem factura CEZ in format electronic in ziua emiterii ei tuturor abonatilor E-factura.
– Tinem cont mereu de programul clientilor nostri in derularea operatiunilor.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.