Anul Maimuţei de foc se anunţă favorabil pentru Bulf şi Andrei.

Doar o lună ne mai desparte până la trecerea într-un nou an chinezesc! Din 7 februarie, întreaga evoluţie va sta sub semnul Maimuţei de Foc. Previziunile ne dezvăluie un an imprevizibil, dar vor fi şi zodii care vor beneficia din plin şi cărora le va merge foarte bine. Printre ele, cele ale Maimuţei şi Dragonului. Reprezentativi pentru cele două zodii sunt doi lideri ai opoziţiei argeşene, Cătălin Bulf – preşedintele Mişcării Populare Argeş şi avocatul Mircea Andrei – liderul Partidului pentru Argeş şi Muscel. Născut în 1956, Cătălin Bulf este, potrivit zodiacului chinezesc, Maimuţă, în timp ce Mircea Andrei, născut în 1964, este Dragon. Iată cum se prefigurează 2016 pentru cei doi.

Mircea Andrei – Dragonul în anul Maimuţei de foc 2016

Ani de naştere pentru zodia Dragon: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Anul 2016 este de bun augur pentru cei născuţi sub semnul Dragonului, dar pentru rezultatele scontate ar trebui să renunţe la nehotărâre şi să treacă la acţiune. În anul Maimuţei de foc, aceşti nativi îşi pot vedea îndeplinite dorinţele de avansare în carieră. Firi sociabile şi loiale, încrederea inspirată superiorilor îi recomanda pentru promovări. Este un an în care primesc sprijin pentru proiectele lor, în special cele profesionale. Este bine deci să îşi pună în ordine planuri şi să le expună cu încredere celor care îi pot ajuta. Ar trebui doar să fie selectivi în relaţiile lor, căci astfel riscă să fie acaparaţi de viaţă socială. Social, sunt căutaţi pentru calităţile umane şi apreciaţi pentru principiile lor. Sunt fiinţe care rareori fac ceva singure sau din proprie iniţiativă. În acest an, au şansa să se găsească în apropierea unor persoane ce le cunosc potenţialul şi care reuşesc să le stimuleze ambiţia şi dorinţă de a trece la fapte. Financiar, nu prea ar avea de ce se plânge. Evoluţia lor profesională este completată şi de un spor bănesc important. Şi în plan sentimental le merge bine. După caz, îşi pot găsi acum jumătatea, iau decizii legate de traiul în comun şi proiecte pe termen lung.

Cătălin Bulf – Maimuţă în anul Maimuţei de foc 2016

Ani de naştere pentru zodia Maimuţei: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Este greu de găsit un an mai favorabil pentru un nativ din zodia Maimuţei. Este un an în care îi apar şanse şi oportunităţi multiple, în direcţii diverse. Tot ce are de făcut este să fie activ şi să aibă mintea limpede pentru a face o selecţie atentă a acestora. Din punct de vedere fizic, se simte mai energic, gata să purceadă la un nou drum, plin de promisiuni. Nativul Maimuţă se simte optimist, încrezător în forţele sale, iar acest lucru îl face să îşi dorească o poziţie profesională mai înaltă, iar superiorii remarcă acest lucru. Şansele profesionale sunt însoţite şi de o creştere a veniturilor. În personal, acest an este unul marcant. Persoanele extrovertite reuşesc cu îşi lărgească cercul prietenilor şi al cunoştinţelor. Acum întâlnesc oameni care se dovedesc potriviţi pentru dorinţele lor. Se fac remarcate prin calitatea ideilor proiectelor lor, dar şi prin optimismul spiritul lor de corectitudine. Cei care nu sunt într-o relaţie îşi întâlni un partener potrivit, iar cei aflaţi într-o relaţie vor dori să o oficializeze. În 2016, Maimuţele sunt pline de vitalitate.

Comments

comments