Week-end-ul trecut a fost unul de mari emoții pentru elevii cursurilor de la Casa de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov.  Ei au trebuit să dea măsura talentului și, mai ales, a pregătirii pe care au făcut-o în cele trei luni de când frecventează cursurile. Odată cu deschiderea oficială a Casei de Cultură a comunei, aici au fost înființate și grupele de pregătire pentru dans modern, dans popular, gimnastică ritmică sau balet clasic. Cei mai mici locuitori ai Bascovului au avut astfel de unde alege, fiecare după talent și preocupări. Drept dovadă că au muncit serios și cu pasiune, chiar dacă a trecut foarte puțin timp, ei au reușit să smulgă sălii arhipline ropote de aplauze pentru evoluțiile lor. “Gala copiilor talentați este un spectacol în cadrul căruia, copiii din Bascov și-au putut arăta talentul la dans popular, dans modern, balet sau gimnastică ritmică. Prin acest eveniment am dorit să arătăm cât de mult au muncii cursanții Casei de Cultură în aproximativ 3 luni și câte lucruri au reușit să învețe în acest timp, totul datorită coregrafilor și instructorilor noștri” – a declarat Lorena Toma, managerul Casei de Cultură “Adriana Trandafir” din Bascov.
“Mă bucur că numărul copiilor care au participat la acest eveniment este unul destul de mare. Asta demonstrează că micuții noștri sunt extrem de talentați și sunt convins că în viitor localitatea noastră o să dea alte nume mari ale teatrului românesc și nu numai. Au și exemple, iar cel mai elocvent este, desigur, doamna Adriana Trandafir” a declarat Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov.
Pentru vacanța de vară, autoritățile din Bascov le-au pregătit copiilor o surpriză: cursurile organizate la Casa de Cultură “Adriana Trandafir” vor continua, pentru a le asigura o vacanță activă și plină de realizări.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI