SC CORAL IMPEX SRL, în colaborare cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PITEȘTI, vă aduce la cunoștință că în perioada  24 – 30 iunie 2013 se vor efectua servicii de dezinsecție pe domeniul public al municipiului Pitești. Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate. Acţiunea se desfăşoară în conformitate cu prevederile OMS 536/1997 şi cu recomandările Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru microbiologie şi imunologie Cantacuzino.
Vă rugăm să supravegheați cu atenție copiii și animalele de companie pentru a nu intra în contact direct cu substanțele, în caz contrar prestatorul fiind absolvit de orice responsabilitate. Persoanele cu probleme astmatice, cardiace, alergii, etc, sunt rugate sa nu stea în raza de acţiune a aparatelor.     Pentru ca activitatea de dezinsecție să fie eficientă, aceastea trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public cât și privat.
În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze tratamente de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității pe domeniul public.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activitații de dezinsecţie va fi prelungită pâna la o dată ce va fi comunicată ulterior. Vă rugăm ca în perioada menționată să luați toate măsurile care se impun în vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, în caz contrar Primaria Municipiului Pitești si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.
DIRECTOR SUCURSALĂ,                                                                                                               Mihaela Roșca

Comments

comments

DISTRIBUIȚI