După şase luni în care nu a fost prezent prin colegiul său, de fapt cel mai mare din Argeş, senatorul de Piteşti, Ionuţ Elie Zisu, şi-a îndreptat faţa şi către cetăţenii care l-au votat, 55.183 la număr, un record care l-a propulsat pe machedon pe primul loc în ţară, cu cele mai multe voturi obţinute la alegerile parlamentare din 2012.

Mai nou, Elie Zisu îşi invită votanţii la dialog pe pagina sa de Facebook, unde anunţă că şi de acolo a absentat o vreme. خnainte de a da curs memorabilei scrisori de pe pagina sa de Facebook, îi reamintim lui Zisu că ţăranii din cele 6 comune care compun Colegiul Piteşti (Albota, Bradu, Oarja, Moşoaia, Bascov şi Băbana) se află în plină campanie agricolă de vară şi, deocamdată, nu au schimbat sapele şi coasa cu laptoturi, ca să intre în dialog cu el.

„Dragi prieteni,

După o scurtă absenţă de pe Facebook, sper ca îmi veţi face onoarea de a relua dialogul nostru, folosind acest canal de comunicare. Pentru mine, democraţia nu înseamnă altceva decât conversaţia deschisă dintre cetăţeni, iar eu sunt pe deplin angajat în restartarea conversaţiei dintre noi.
Ca urmare, am plăcerea de a vă invita în zilele de joi, orele 14:00 – 16:00, la cabinetul parlamentar de la Prefectura Argeş, etaj 2, camera 83. Cu rugămintea de stabili în prealabil audienţa la numărul de telefon 0348.409.987, vă aştept cu drag la sediu, precum şi pe Facebook, pentru a discuta şi a găsi soluţii la problemele cu care ne confruntăm.

Numai bine, Ionuţ-Elie Zisu”

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI