Culmea ridicolului în politică! Să fii parlamentar de Argeș și să votezi împotriva unor proiecte care aduc bunăstare celor care te-au votat. S-a întâmplat la votarea Legii bugetului pe 2021, când parlamentari argeșeni de la PNL și USR-PLUS s-au opus unor amendamente ce vizau dezvoltarea județului Argeș.

Amendatele susținute de senatorul PSD Ovidiu Puiu s-au lovit nu doar de opoziția acutualei puteri, ci și de votul negativ al parlamentarilor de Argeș de la PNL, USR – PLUS. Motiv pentru care, Ovidiu Puiu le cere parlamentarilor, care au votat împotrivă, să dea seamă în fața argeșenilor.

Am susținut astăzi, de la tribuna Parlamentului României, în numele echipei PSD Argeș, o serie de amendamente la Legea Bugetului de Stat, cu impact crucial asupra potențialului de dezvoltare a județului Argeș, printre care:
– Centura de Vest: Modernizarea DN 65D Albota-Bascov km 0+000-km 10+184;
– Centura Câmpulung: Preluarea în vederea reabilitării de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a tronsonului DN73 (E 574), aflat pe raza municipiului Câmpulung;
– Transfăgărășanul: Reabilitarea și modernizarea celui mai spectaculos drum din România,  aflat astăzi într-o stare avansată de degradare.

A fost identificată și sursa de finanțare: fondurile alocate Ministerului Transporturilor și Infrastructurii!
Cu toate acestea, după un simulacru de dezbateri, amendamentele nu au trecut la vot, la fel cum s-a întâmplat și cu alte mii de amendamente ale colegilor din PSD!
Deși Centura de Vest, Centura Câmpulung sau Transfăgărășanul au fost laitmotivele campaniei electorale pentru toți candidații din Argeș, indiferent de orientarea politică, iată că realitatea din Parlament arată cu totul diferit! Parlamentarii de Argeș nu au fost astăzi solidari în susținerea intereselor Argeșului, iar asta doare cel mai tare! Cred că cei care au spus astăzi ”NU!” Centurii de Vest, Centurii Câmpulung și Transfăgărășanului trebuie să dea seamă argeșenilor!, a declarat senatorul Ovidiu Puiu.

Comments

comments