Membrii comisiei de negociere pentru vânzarea cabinetelor medicale aflate în patrimoniul Consiliului Judeţean Argeş obţin 1% din valoarea fiecărui imobil vândut.

Deşi pare un procent mic, la un calcul simplu el devine destul de mare, fiind vorba de mii de euro.

Până la această oră s-au vândut o mare parte din aceste cabinete, restul fiind în curs de achiziţionare de către medici.

La un calcul simplu, analizând valoarea cabinetele medicale vândute deja, vorbim de cele din cartierele Războieni, Trivale și din incinta Centrului de Planning Familial, unde suma sa ridicat la aproape 700.000 de euro, fiecare membru al comisiei a primit în jur de 7.000 de euro, adică acel procent de 1% din valoarea fiecărei tranzacţii.

Banii pentru membrii comisiei de negociere pentru vânzarea cabinetelor medicale aflate în patrimoniul Consiliului Judeţean Argeş nu se vor aici deoarece urmează să fie vândute şi alte cabinete medicale, nu doar în Piteşti, ci şi din Costeşti.

Potrivit hotărârii date de Consiliul Județean în data de 29.08.2013, privind aprobarea metodologiei de vânzare a spațiilor cu destinație de cabinete medicale conform ordonanței nr. 68/2008 și a regulamentului de organizare și funcționare a comisiilor de vânzare și de contestație, cei şapte membrii, atât cât are comisia, sunt:

Sorina Honțaru – directorul DSP Argeș, medicul Tabita Stănoiu – reprezentantul Colegiului Medicilor, doctorul Dragoș Stanciu – reprezentantul  Colegiului Medicilor Dentiști, Alina Lăcrămioara Ene – din partea Administrației Județene a Finanțelor Publice, Cătălina Predescu și Rodica Elena Dumitrescu – ambele consilieri superiori în cadrul Consiliului Județean Argeș, şi consilierii judeţeni Nicolae Velcea de la PSD și Dănuț Bica de la PNL.

Comments

comments