Aseară, prezenţa la şedinţă PNL Argeş a lui Vasile Blaga s-a lăsat cu critici dure şi reproşuri usturătoare la adresa celor doi copreşedinţi locali ai partidului, Iani Popa şi Dănuţ Bica.

În urma discuţiilor din teritoriu, Blaga s-a lămurit că în peste în 80% din localităţile argeşene nu există în acest moment nici măcar o idee de candidat, deşi ordinul său expres a fost ca procesul de selecţie al celor ce vor fi aruncaţi în lupta pentru conducerea localităţilor să se încheie până la sfârşitul anului.

Scos din pepeni serios, Blaga a ridicat tonul puternic la cei doi responsabili din conducerea locală, şi a ameninţat că va lua măsuri serioase împotriva lor. Iritarea sa a fost cu atât mai mare, şi le-a şi spus-o în faţă, cu cât în acest moment, PNL-ul nici nu are, practic, cine ştie ce opoziţie, cu un PSD decapitat şi cu serioase probleme, cu cei doi lideri legendari, Nicolescu şi Pendiuc, aflaţi în închisoare.

“Dacă nu acum, atunci când?” a fost concluzia pe care Blaga le-a aruncat-o în faţă lui Popa şi Bica, pe care i-a avertizat că dacă nici aşa nu sunt în stare de nimic, când nimeni nu îi mai incomodează, înseamnă că se bat singuri.

Comments

comments