Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au efectuat 17 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt.

Joi, 30 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au efectuat 17 percheziţii domiciliare, pe raza comunelor Bălileşti, Ţiţeşti, Stâlpeni şi în municipiul Făgăraş, din judeţul Braşov la locuinţele a 14 persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt.

De asemenea, a fost vizat şi punctul de lucru al unei societăţi comerciale situat pe raza oraşului Mioveni.

Persoanele sunt bănuite că, în perioada ianuarie – iulie 2015 ar fi sustras combustibil din autocamioane şi diverse bunuri din locuinţe, anexe gospodăreşti şi societăţi comerciale, situate pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor Bălileşti, Vlădeşti şi Stâlpeni.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au identificat biciclete, aparate de sudură, motocositoare, bormaşini, laptop-uri, staţii de emisie recepţie, telefoane mobile, precum şi alte bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din oraşul Mioveni, cu profil de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase. Cu această ocazie poliţiştii au identificat diverse bunuri susceptibile a fi achiziţionate fără documente de provenienţă.

În acest caz, poliţiştii au demarat procedurile în vederea anulării autorizaţiei de funcţionare, pentru nerespectarea dispoziţiilor legale privind achiziţia de deşeuri feroase şi neferoase.

La sediile Poliţiei Municipiului Câmpulung şi Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au fost conduse pentru audieri 14 persoane. Şase dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Judecătoriei Câmpulung cu propunere de arestare preventivă.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI