Se pregăteşte debarcarea lui Ionuţ Popa de la Mioveni

EŞEC CS Mioveni nu are nicio idee de joc, iar antrenorul principal nu găseşte absolut nici o soluţie de redresare.
Au fost de ajuns două etape pentru ca, la Mioveni, apele să se învolbure. După 0-1 cu U Cluj şi 0-4 cu Steaua, soarta lui Ionuţ Popa atârnă de un fir de păr şi asta mai ales pentru că echipa sa nu joacă mai nimic. Zilele tehnicianului galben-verde par numărate, în primul rând pentru că nu a putut să imprime echipei sale un spirit de sacrificiu pe care îl aştepta toată lumea. Fotbaliştii apar pe teren blazaţi şi lipsiţi de orice fel de ambiţie, asta în contradicţie cu cele spuse de ei, la începerea sezonului: „Suntem aici, în Argeş, pentru a juca cu inima, şi nu pentru a primi bani – spuneau fotbaliştii. În acest judeţ am învăţat fotbal şi acum trebuie să readucem Argeşului gloria de altădată”. Prezent la Constanţa la meciul cu Steaua, primarul Ion Georgescu a plecat acasă umilit, scorul final făcându-l pe acesta să părăsească arena cu capul în pământ. Mai mult, oficialii de la CS Mioveni au rămas cu gura căscată văzând că echipa nu poate să lege două pase, asta cu toate că pe teren evoluau jucători extrem de bine cotaţi.

Iată însă ce i se reproşează, concret, antrenorului Ionuţ Popa:

1.    Pregătirea fizică precară pe care a efectuat-o cu jucătorii
2.    Nu a închegat relaţiile de joc
3.    Este mult prea fricos, deseori preferând să evolueze cu doi mijlocaşi la închidere şi cu un vârf izolat
4.    Nu poate ţine în frâu un lot din care fac parte jucători cu nume grele
5.    Anul trecut, a adus la Mioveni fotbalişti care nu au evoluat aproape deloc
6.    Nu are niciun punct după două etape, iar echipa pare ruptă în multe bucăţi

Chiar dacă nimeni din conducere nu vrea să recunoască, este cert faptul că lui Popa i s-a dat un ultimatum şi acesta se leagă de meciul viitor, cel de pe teren propriu cu Astra. În cazul în care CS Mioveni nu va câştiga, antrenorul va fi demis, dar este foarte greu de prevăzut cine îi va lua locul, având în vedere că nu prea mai există tehnicieni valoroşi liberi de contract.
Numai că şefii de la Mioveni sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru binele echipei, iar primul dintre ele este despărţirea de Popa. Până atunci însă, principalul galben-verde are deja insomnii şi se gândeşte din greu încotro să o apuce, dacă va fi dat afară de la Mioveni.

Adrian Piţ, la un pas de Mioveni

Adus în fotbalul mare de către antrenorul Ionuţ Popa, fotbalistul Adrian Piţ a fost la un pas de a veni la Mioveni. Actualmente jucător la AS Roma, Piţ a fost împrumutat anul trecut la Cluj, dar acum refuză orice ofertă din România.
Cu toate că l-a dorit enorm la echipa argeşeană, Popa nu l-a convins pe fostul său elev, acesta spunând că doreşte să demonstreze în Italia că merită să rămână în lot şi chiar să ajungă să evolueze titular în Il Calcio.

Staţiunile de pe Litoral au trecut de partea Mioveniului

Staţiunile de pe Litoralul românesc au fost duminică seara puţin mai goale, pentru că majoritatea suporterilor stelişti veniţi în concediu la mare au mers la Constanţa, pentru a vedea pe viu meciul dintre Steaua şi CS Mioveni.
În aceste condiţii, terasele de pe Litoral au fost luate cu asalt de către suporterii dinamovişti sau rapidişti, aceştia declarându-se fani înfocaţi ai echipei din Mioveni. Astfel, pe lângă cei peste 100 de suporteri veniţi de la Mioveni pe stadionul din Constanţa, echipa pregătită de Popa a avut alte câteva sute de fani la terasele de pe plaja Mării Negre.

Dică a ghicit execuţia lui Tănasă

În momentul în care Steaua a primit penalty în minutul cinci, Nicolae Dică s-a dus glonţ către portarul Hăisan spunându-i ceva la ureche. Goal-keeperul galben-verde a dat aprobator din cap, s-a aşezat pe linia porţii şi apoi a apărat penaltyul.
La finalul jocului, Dică a recunoscut că i-a spus lui Hăisan unde bate Tănase lovitura de pedeapsă, asta după ce, sezonul trecut, Tănasă şi Dică au fost coechipieri la Steaua.

Neaga a glumit cu Bănel

Lăsat rezervă după evoluţia foarte slabă din prima etapă, Rică Neaga nu s-a supărat şi a acceptat acest nou statut. Faptul că banca de rezerve nu i-a creat insomnii lui Rică o dovedeşte şi faptul că, în momentul în care a fost aruncat în luptă, Neaga a părut extrem de relaxat, glumind deseori pe teren cu Bănel Nicoliţă, asta chiar dacă, pe tabela de marcat, Steaua puncta gol după gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.