Salvamontiştii argeşeni au dus cu elicopterul în munţii 100 de stâlpi pentru marcaje. Galerie FOTO

561 views

După o vară plină de acţiuni de salvare, toate urgente şi extrem de dificile, salvamontiştii argeşeni au găsit energie să realizeze şi o mulţime de treburi administrative, să refacă mai multe refugii, să marcheze tresee şi să repună pe poziţii sute de indicatoare.

Marţi, cu ajutorul piloţilor Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, 10 salvatori montani au lucrat dingreu în muncţii Argeşului pentru a repoziţiona în traseele accesate de turişti 100 de stâlpi de marcaj.

„€Salvamont Arges a pozitionat 100 de stalpi de marcaj cu cimentul necesar, in zece zone aterizabile din masivele Iezer Papusa si Fagaras, toate la altitudini cuprinse intre 2200, pana 2500m (vârful Dara). Stalpii vor fi amplasati pe traseele din muntii Argesului, pe diferite rute, înlocuind sau completand vechii stalpi.

Multumim din suflet: Inspectoratului General de Aviatie din cadrul MAI, cu care verificam prognoza favorabila de ceva vreme, in asteptarea timpului favorabil pentru zbor; Bamesa Otel Topoloveni pentru realizarea integrala a stalpilor; Holcim Campulung pentru ciment; Policolor pentru vopseaua necesara improspatarii semnelor de marcaj. 100 Romania, sărbătorim împreună!”€ au scris salvamontiştii argeşeni.

Comments

comments