GLAMOUR Crăciunul şi Revelionul se apropie cu paşi repezi şi, mai mult ca în orice perioadă a anului, toate doamnele şi domnişoarele  vor să arate impecabil, proaspete şi atrăgătoare. Stiliştii Salonului Marius Mizdran sunt la dispoziţia dumneavoastră cu ultimele noutăţi în coafură, machiaj, cosmetică şi manichiură, pentru a vă ajuta să surprindeţi cu un look special şi strălucitor. În ceea ce priveşte coafura, atuul incontestabil îl reprezintă echipa de tineri stilişti, în frunte cu Marius Mizdran. Şcolit la Londra, în cele mai importante saloane, Marius Mizdran le propune doamnelor şi domnişoarelor din Piteşti noi stiluri, în acord cu cele mai noi tendinţe în domeniu, astfel că, pentru cele ce se vor lăsa pe mâna sa, seara de Crăciun sau noaptea de Revelion vor reprezenta momente unice de strălucire şi frumuseţe. Pentru a ajunge la astfel de rezultate îi stau la îndemână noi descoperiri în domeniu, precum scafa cu cromoterapie, folosită pentru a reda părului elasticitatea şi vitalitatea necesară pentru a fi în formă maximă, şi produse de styling de cea mai bună calitate, de la firme celebre precum Paul Mitchell sau cele pe bază de keratină de la Awapuhi.
celaşi concept de bun-gust şi eleganţă se regăseşte şi în cazul machiajului, ţinând cont că Marius Mizdran a lucrat la Londra pentru branduri de lux ca Mac şi Dior.

Sănătatea pielii, condiţia esenţială

Evident însă că esenţa este sănătatea şi frumuseţea pielii. La acest capitol, punctul forte al salonului este reprezentat de sistemul Intraceuticals, mezzoterapia virtuală  şi tratamentele Babor şi Dr. Kadir. Intraceuticals este tratamentul preferat al Madonnei, ultima tehnologie anti-îmbătrânire utilizată de dermatologi, chirurgi plasticieni, dar şi de saloanele din toată lumea. Acesta permite o  oxigenare profundă şi de durată a pielii, iar Oxy-infusion realizează mezzo-terapie virtuală, un tratament de electro-mezoterapie ce reprezintă o alternativă complet nedureroasă şi neinvazivă la mezoterapia tradiţională, ce foloseşte acele.
Babor este un brand german celebru în domeniul cosmeticii şi al produselor pentru îngrijirea tenului, având la bază ultimele descoperiri ştiinţifice în cosmetologie combinate cu o generoasă ofertă de la Mama Natură, celebrele ape termale.
De asemenea, Dr. Kadir,este una dintre cele mai prestigioase mărci de cosmetice din lume, fabricate în Israel, preparatele profesionale ale firmei reuşind să întreţină pielea pentru a rămâne mereu tânără şi frumoasă.    

Unghii- bijuterii

Cum o ţinută perfectă nu e posibilă fără o manichiură perfectă, stiliştii de la Salonul Marius Mizdran vă propun oja Caviar de o seară, specială pentru un eveniment deosebit cum sunt Crăciunul şi Revelionul, disponibilă în mai multe culori, în ton cu ţinuta. Şi, mai nou, bijuteriile nu se mai poartă doar în urechi, la gât sau la încheietura mâinii, ci şi pe unghii! Pentru doamnele interesate de ceva deosebit, bijuteriile se pot realiza direct pe unghii, în relief, din porţelan, după modele şi în culori la alegerea clientei.   
Salonul este deschis oricui, iar în ceea ce priveşte preţurile, deşi standardele de calitate sunt la cel mai înalt nivel, acestea nu sunt nicidecum prohibitive. Tarifele serviciilor sunt la nivelul actual al pieţei de lux din Piteşti, iar, în anumite cazuri, chiar mai jos decât în saloanele similare ca standard şi calitate.
Pentru cele ce îşi doresc un tratament special, cu o cafea şi un ceai cald, muzică în surdină, într-o atmosferă de familiară şi prietenoasă, Salonul Marius Mizdran este deschis pe Negru Vodă, numărul 45 D, în vecinătatea Centrului de Transfuzie Sanguină Argeş. Pentru relaţii şi programări, telefoanele disponibile sunt 0248.255.565 şi 0720.700.963.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI