Sala Polivalentă din Piteşti şi ministrul Cseke Attila – motiv de campanie pentru Miuţescu şi Perianu

Vizita din Argeş de joi, 8 aprilie, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a fost transformată de Adrian Miuțescu şi Radu Perianu în campanie electorală, ambii luptându-se pentru şefia organizaţiei judeţene a PNL. Pe tot parcursul zilei, cei doi au postat diverse mesaje cu vizita ministrului Cseke, însă Perianu a fost foarte atent ca Miuţescu să nu apară în nicio poză în postările de pe pagina sa de Facebook, tactică adoptată şi de actualul preşedinte al PNL Argeş.

Nu mai este niciun secret că cei doi combatanţi sunt susţinuţi de la centru, Perianu de Alina Gorghiu şi premierul Florin Cîţu, iar Miuţescu de Ludovic Orban. Constatând că meciul de ieri dintre Miuţescu şi Perianu se poate termina 0 la 0, Alina Gorghiu a intervenit în susţinerea favoritului ei şi a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: “Veste bună pentru Argeș! Proiectul finanțat de Guvernul Cîțu va fi finalizat anul acesta. Este vorba despre sala polivalentă din Piteşti, a cărei valoare este de 99,4 milioane de lei, inclusiv TVA. Sunt argeșeană și mă bucur tare că investițiile publice în economie merg bine. Mulțumiri și felicitări prim-ministrului Florin Cîţu, ministrului Cseke Attila și consilierului prim-ministrului, argeșeanul Radu Perianu, pentru implicare și susținerea proiectului! PS: Văd că ministrul și consilierul prim-ministrului au zi plină la Pitești”.

Ca să fie şi mai convingătoare, Alina Gorghiu a făcut chiar şi comentarii la propria postare: “Radu Perianu ai fost la înălțime azi! Am vorbit cu domnul ministru, a zis ca guvernul va investi mult in județul Arges!”.

Cum Ludovic Orban nu a fost pe fază să trimită şi el un mesaj în susţinerea lui Miuțescu, meciul de ieri s-a încheiat cu 1-0 în favoare lui Perianu, chiar dacă golul a fost marcat de Alina Gorghiu.

Acum, fie vorba între noi, nici Miuţescu, nici Perianu, nu au niciun merit pentru investiţia făcută în Sala Polivalentă din Piteşti, dar ce să faci când nu ai cu ce să te lauzi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here