Filme românești de mare succes, online, la Cinematograful „București„

Filme românești de mare succes, online, la Cinematograful „București„ Sâmbătă, 10 aprilie 2021, de la ora 18.00, pe pagina de Facebook a Cinematografului de artă „București” va fi postat linkul pentru filmul on-line „Nea Mărin miliardar”.

Una dintre cele mai reușite comedii din cinematografia românească, „Nea Mărin miliardar” este unul dintre filmele cu cea mai mare cotă de popularitate în rândul telespectatorilor ultimelor două generații. Faimosul Nea Marin, cel mai tipicar și hazliu oltean din toate timpurile, interpretat de inegalabilul Amza Pellea, ajunge, datorită asemănării sale izbitoare cu un miliardar să fie luat drept acesta. Din acest moment se declanșează nebunia, bășcăliosul nea Marin, cu prazul la diplomat, intrînd în tot felul de situații hilare ca urmare a acestei confuzii de identitate.

Duminică, 11 aprilie 2021, de la ora 18.00, pe pagina Cinematografului de artă „București” va fi postat linkul pentru filmul on-line „B.D. la munte și la mare”.

„B.D. la munte și la mare” (Brigada Diverse 3) 1972, este al treilea film din mini-serialul Brigada Diverse, un mini-serial de comedie în care se regăsesc mari actori ca: Toma Caragiu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Iurie Darie, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu. Ultima parte (din păcate) a capodoperei cinematografice B.D., cel mai bun film românesc de comedie din toate timpurile, având parte de o distribuție de excepție și o interpretare magistrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here