„Să vină senatorul Andrei să vă termine pe toţi!…”

SCANDĂRI Aceasta este ultima metodă de ameninţare a suporterilor de la Mioveni către oficialii clubului, ca răspuns la rezultatele proaste ale galben-verzi. Continuă criza la CS Mioveni şi asta nu neapărat numai din cauza rezultatelor, ci şi a relaţiilor reci dintre conducătorii clubului şi suporteri. Cu toate că, prin plecarea lui Ionuţ Popa, se spera să se aducă liniştea dintre club şi fani, acest lucru nu a fost posibil şi asta s-a văzut cel mai bine la antrenamentele efectuate de galben-verzi pe stadionul din Mioveni.

Aplauze ironice din tribună

Primul lucru pe care l-a făcut Ilie Stan la venirea sa la Mioveni a fost scoaterea din lot a nu mai puţin de cinci jucători (Lircă, Vladu, Hăisan, Naidin şi Baicu), dar acest lucru nu i-a mulţumit pe fani. Veniţi să asiste la primele antrenamente ale noului tehnician, o mână de suporteri ai CS Mioveni au creat o atmosferă foarte tensionată. Mai întâi, au început să aplaude ironic execuţiile vedetelor Dică, Neaga şi Tănasă, nu de puţine ori fluierându-i chiar pe jucători. Apoi, ori de câte ori aceştia atingeau mingea, se auzeau murmure de dezaprobare din stadion, fapt ce a început să îi enerveze pe fotbalişti.

Olteanu a rămas cu gura căscată

Tensiunea a atins punctul culminant la finalul antrenamentului, atunci când, exasperaţi de atmosfera ostilă pe care o făceau cei din tribună, primarul Ion Georgescu şi preşedintele Dumitru Olteanu s-au dus să discute cu suporterii. A fost momentul cel mai dificil, pentru că suporterii nu au acceptat acest lucru. Dacă Georgescu a reuşit cu greu să-i mai calmeze pe unii, către Olteanu au început să fie trimise ameninţări verbale din ce în ce mai dure. S-a ajuns până acolo încât preşedintele să fie ameninţat chiar şi cu senatorul Mircea Andrei: „Las’, că vine el senatorul Andrei şi vă termină pe toţi de la club”, spuneau câţiva suporteri, fapt ce l-a lăsat pe Olteanu cu gura căscată. Situaţia s-a calmat cu greu, dar este de aşteptat ca liniştea să nu apară până ce echipa nu va avea rezultate pozitive.

Ilie Stan a aplanat conflictul

Singurul care a reuşit să mai stăpânească mânia fanilor a fost Ilie Stan. Calm, acesta a mers lângă tribună şi a discutat, preţ de câteva minute, cu suporterii. A încercat să le explice că situaţia la echipă nu se poate îmbunătăţi fără un sprijin total din partea galeriei, iar ultraşii au dat de înţeles că îi dau dreptate antrenorului. Aceştia l-au anunţat că vor fi alături de echipă, dar că, în cazul în care rezultatele nu vor apărea, situaţia tensionată se va repeta. Rămâne acum de văzut cum vor gestiona oficialii de la Mioveni această problemă, mai ales că, aşa cum pare, problema tinde să devină una nu neapărat sportivă, ci chiar politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.