Marius Stoica – antrenor, Ciprian Stancu – portar şi Marius Radu – căpitan se luptă pentru a-i promova pe olteni în Liga a II-a. Vişina Nouă este o echipă de Liga a III-a, la care legea este însă făcută de trei argeşeni: Marius Stoica – antrenor, Ciprian Stancu – portar şi Marius Radu, căpitan. Cei trei au ca obiectiv promovarea în liga secundă, toţi fiind de acord că, la Vişina, condiţiile de pregătire sunt cu mult peste ce poţi găsi acum în ţară. Vineri, Vişina Nouă a pierdut cu 1-0 meciul disputat la Albota, prilej pentru noi de a discuta cu Marius Radu.

Cum de ai ajuns la Vişina?

Am fost contactat de cei de aici prin intermediul antrenorului Marius Stoica. Am mers la negocieri, mi-a plăcut ce am văzut la Vişina şi am acceptat. Vă dau cuvântul meu de onoare că am găsit aici condiţii excelente de pregătire. Este incredibil cum un club din Liga a III-a are astfel de condiţii, iar la alte echipe cu pretenţii nu ai nici bani şi nici teren unde să te pregăteşti.

Te afli spre finalul carierei. Regreţi ceva?
Nimic din ceea ce am făcut. Totul a fost bine, totul a fost la nivelul meu. Poate trebuia să merg şi mai sus, dar nu vreau să îl mânii pe Dumnezeu. Fotbalul mi-a oferit totul şi eu, la rândul meu, am oferit totul fotbalului.

FC Argeş a fost marea ta dragoste…

Aşa este. Acum sufăr când văd cât de rău a ajuns această echipă, dar sunt convins că totul se va redresa. Este păcat ca un club cu un renume ca al celui de la FC Argeş să se zbată în Liga a II-a.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI