În perioada 3 august – 28 august, în municipiul Piteşti, la intersecţia str. Calea Bucureşti cu str. Depozitelor, traficul va fi restricţionat pentru efectuarea de lucrări la pasajul Podul Viilor.

În această perioadă, în zona menţionată, va fi interzisă circulaţia vehiculelor cu masa totală maxim autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pentru acest tip de autovehicule poliţia rutieră recomandă conducătorilor ca rute ocolitoare DJ 703 K Budeasa – Str. Sudeaua – Str. Argeşului – Varianta ACH – Str. Depozitelor sau DJ 703 K Budeasa – Str. Sudeaua – DN7 – Str. Depozitelor.

De asemenea, în perioada 3 august – 15 august 2015, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, traficul rutier pe Podul Viilor, atât pentru intrarea cât şi pentru ieşirea din municipiu, se va desfăşura pe câte o bandă, doar pe sensul de mers Mărăcineni către Piteşti, iar în perioada 16.08 – 28.08.2015 traficul rutier pe Podul Viilor, atât pentru intrarea cât şi pentru ieşirea din municipiu, se va desfăşura pe câte o bandă, doar pe sensul de mers Piteşti către Mărăcineni.

Poliţia solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie, să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate în zonă.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI