Arhiepiscopia Argeşului organizează excursii pentru copiii ce provin din familii cu venituri mici

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a implementat proiectul: „Universitatea de vară”, destinat tinerilor care nu pot beneficia de excursii alături de familie în această vacanță de vară.

 

Sunt organizate plimbări la mănăstiri, trasee montane, centre culturale, activități recreative și seri duhovnicești. O frumoasă lucrare în cadrul acestui proiect dedicat tinerilor care provin din familii cu posibilități financiare modeste, s-a desfășurat la Muzeul Golești. Aici au fost prezenți copii din parohiile învecinate cu frumoasa așezare cultural-tradițională, în special din parohia Vrănești, Protoieria Topoloveni, alături de Părintele Paroh Ghinea Romică și Doamna Director Filofteia Pally – Muzeul Golești, care a primit din partea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic un dar de cărți ziditoare de suflet.

Părintele Robert Nicolae a vorbit tinerilor de frumoasele tradiții populare și spirituale ale poporului român, iar doamna director Filofteia Pally a prezentat ansamblul Muzeului Golești. Toți cei prezenți au primit daruri și au participat la agapa organizată pentru aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here