Drumurile spre Curtea de Argeş, Câmpulung şi Râmnicu Vâlcea, în reparaţii.

Potrivit declaraţiilor făcute marţi, în conferinţa de presă săptămânală, de prefectul Mihai Oprescu, după ce pe 2 octombrie a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pe DN 7C, Pitesti – Curtea de Arges, de la km 0+0100 până –la km 25+350,  până acum a fost turnat deja covor asfaltic pe o lungime de 12 km, până la Merisani, zona calea ferată. De asemenea, a fost înlocuit parapetul metalic și se lucrează la refacerea acostamentelor. În plus, se execută o serie de reparaţii şi pe DN 73 C, la Muşăteşti. Tot pe DN 7C, s-au făcut reparaţii asfaltice pe Transfăgărăşan, de la km 90+000 – pâna la km 106+000 şi în zona Căpăţâneni la km 51+000.

Săptămâna viitoare va intra în lucrări de reparaţii şi DN 7 Piteşti- Râmnicu Vâlcea,  pe care se vor efectua o serie de plombări şi se vor continua lucrările de stabilizare a malurilor la Deduleşti, acolo unde a avut o alunecare de teren şi zona este instabilă.

Pe drumul naţional Câmpulung – Curtea de Argeş vor fi înlocuiţi 2.000 de metri de parapet, care sunt deterioraţi şi prezintă pericol pentru traficul rutier.

În această perioadă se mai execută lucrări de reparaţii asfaltice în regie proprie a Secţiei de Drumuri Naţionale pe DN 73D, pe teritoriul localităţilor Boteni, Hârtieşti, Stoeneşti.

Comments

comments