Luna trecută, Consiliul Judeţean Argeş a scos la concurs, pentru următorii 3 ani, începând din decembrie 2014, postul de director al Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti. Actualul director, Sevastian Tudor, ocupă această funcţie de peste 17 ani, cu o întrerupere de doi ani, între 2003 şi 2005, timp în care a fost director al Direcţiei de Cultură, Argeş. Deşi se părea că şi în continuare va avea mari şanse de a avea niciun contracandidat, potrivit datelor oficiale, alături de el, la concurs s-a înscris şi regizorul Bogdan Cioabă, de asemenea om cu vechime al Teatrului „Al. Davila”.
Săptămâna aceasta, între 11 şi 18 noiembrie, comisia de concurs va analiza planurile de management propuse de cei doi candidaţi şi va da un prim răspuns, comunicând nota pe data de 19 noiembrie. Dacă vor fi nemulţumiţi de notă, aceştia vor avea posibilitatea de a o contesta.
Pe 24 noiembrie, cei doi vor trebui să îşi susţină planurile de management şi faţă în faţă cu comisia, sub formă de interviu. Data limită pentru anunţarea câştigătorului este 28 noiembrie, când vom şti cine va fi directorul Teatrului „Al. Davila” până în 2017!

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI