INEDIT Doi armăsari lipiţani şi o trăsură la fel ca cea din desenul animat „Cenuşăreasa”, fabricată în Olanda, este noua ofertă a lui Nicolae Durdui, patronul de la „Send 92”, pentru mirii care vor o nuntă ca-n poveşti.
Nicolae Durdui, patronul de la „Send 92” a fost primul care a avut ideea de a aduce în Piteşti o limuzină pe care să o închirieze pentru nunţi şi alte evenimente festive. Acum, acesta are două limuzine, una roz şi alta albă, pe care le închiriază cu 150 de lei pe oră. În afara faptului că vrea să-şi extindă afacerea cu termopane,  Durdui vrea să dea din nou lovitura pe piaţa nunţilor. Şi, la fel ca şi în cazul limuzinelor, cu noua sa afacere, Durdui nu are încă niciun concurent pe piaţă. Patronul de la „Send 92” şi-a cumpărat doi cai lipiţani şi o caleaşcă, pe care le va închiria la evenimente mondene.

Sheriff şi Puma, cei doi armăsari lipiţani, ambii de 8 ani, au participat ani la rând în liga naţională şi la competiţii internaţionale, iar Durdui i-a cumpărat din Harghita de la un crescător de cai care dăduse un anunţ de vânzare pe www.equitana.ro, un site specializat. În anunţ, se spunea că: „Deşi valoarea lor reală este de aproximativ 15.000 de euro, sunt de vânzare la preţul de 5.000 de euro”. 10.000 de euro a dat şi omul de faceri piteştean pe cei doi superbi armăsari. În ceea ce priveşte trăsura, aceasta este model „Cinderella” şi seamănă perfect cu cea din desenul animat cu acelaşi nume, „Cenuşăreasa”. Arată ca un glob de sticlă şi are tapiserie din piele. O astfel de trăsură se fabrică în Olanda şi costă în jur de 13.000 de euro, fiind considerată cea mai elegantă trăsură. Nicolae Durdui închiriază caleaşca cu cai cu 200 de euro pe oră.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI