NUNTĂ LA PALATUL DE ARAMĂ Imediat după Paşti, Dan Stănescu va stabili data la care va avea loc căsătoria prinţesei Cristina Lusi, de 16 ani, cu fiul unui bulibaşă de la TG. Jiu. Ca şi la nunta primei sale fiice, regele îi va dărui o zestre impresionantă. Casa Regală de la Costeşti se pregăteşte de nuntă mare. A doua fiică a regelui Dan Stănescu se va mărita în curând, la vârsta de 16 ani, şi se va duce după soţ la Tg. Jiu, tot acolo unde sora ei mai mare, Ancuţa, s-a căsătorit în urmă cu aproape doi ani.

Deşi Regele din Costeşti spune că data exactă a nunţii va fi stabilită imediat după Paşte, lucrându-se deja la lista de invitaţi, muzică şi meniu, o singură problemă pare că nu s-a elucidat. Cine va fi viitorul ginere? Asta deoarece mica prinţesă Cristina Lusi nu s-a hotărât cine îi va fi soţ, ea încă mai deliberând între doi feciori de bulibaşă, ambii din Tg. Jiu. Unul are 17 ani, iar celălalt 18 şi ambii sunt înstăriţi şi provin din familii cu renume. „Să vedem acum de care i-o place fetii, pentru că eu nu pot să mă bag în aceste treburi. Ea trebuie să aleagă unul dintre ei…”, ne-a declarat Majestatea Sa.
După cum ne-a spus Dan Stănescu, zestrea prinţesei Cristina are aceeaşi valoare ca şi a surorii sale mai mari, Ancuţa. Mai exact, aproximativ un milion de euro în galbeni, toţi prinşi într-o salbă uriaşă pe care fata o va purta la gât, în ziua nunţii.
Averea cu care va pleca la Tg. Jiu (şi asta pe lângă cadourile oferite de părinţi) i-a fost pregătită din timp de bunicul ei, Regele Tortică, care, înainte să moară, a pus de o parte sume egale de bani, valorificate în aur, pentru toţi nepoţii săi. Pe lângă Ancuţa şi Cristina Lusi, Regele Dan mai are o fată, care la acest moment este micuţă, şi doi băieţi, dintre care unul înfiat.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI