Cătălin Bulf, candidatul Alianţei „România Dreaptă” pentru funcţia de deputat pe Colegiul Piteşti Nord, care include şi comunele Băbana şi Bascov, a declarat, în repetate rânduri, că este un om de dreapta, un om pentru care principiile economice şi democratice de dezvoltare a unui stat sunt mai mult decât clare şi evidente. Mai mult decât atât, acesta spune că toate principiile nu mai sunt aplicate la acest moment de către actualii guvernanţi, iar rezultatele dezastruoase nu întârzie să apară.

„Investiţiile străine au scăzut cu 6 procente comparativ cu anul trecut. Investitorii străini nu mai au încredere în România din cauza Guvernului USL. Mai multe companii străine şi-au anunţat, în ultimele luni, retragerea din România. Vorbim de companii care activau în industria metalurgică, asigurări, comerţ, servicii. Este un semnal extrem de prost pentru România, o ţară care are nevoie de investiţii. Guvernul Ponta a găsit un buget centrat pe investiţii şi dezvoltare. Numai că peste 2 miliarde de lei au fost tăiate de Guvernul USL de la investiţii – adică de la metrou, autostrăzi, reabilitări de drumuri, proiecte judeţene. Calculele noastre arată că, astfel, Guvernul Ponta a tăiat din pix şansa a 20.000 de români de a avea un loc de muncă”, spune Cătălin Bulf.
Nici judeţul Argeş nu stă pe roze la capitolul investiţii sau la primirea de fonduri de orice natură, judeţul fiind grevat atât de fondurile europene – de câteva luni, cât şi de cele guvernamentale. Numărul şomerilor este unul uriaş, cel mai mare înregistrat de la Revoluţie şi până astăzi, iar viitorul nu sună deloc bine, cu atât mai mult cu cât tensiuni sunt şi la Lisa şi la Arpechim şi în privat, acolo unde constructorii pregătesc şomajul pentru mii de muncitori, pe perioada iernii.
În aceste condiţii, cele aproximativ 20.000 de locuri de muncă despre care vorbea Bulf, candidatul ARD, că se pierd din lipsa unor investiţii şi măsuri corecte, ar fi însemnat o gură de oxigen.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI