Reclamele de pe stadionul din Mioveni, ironizate pe Digi Sport

CSM = PCR Bannere precum cel al Centrului Cultural Mioveni, aflat pe stadion chiar lângă una dintre porţi, au fost comparate de managerul lui Poli Timişoara cu mai vechile practici gen „Casa de Cultură”, folosite în comunism pentru aşa-zisa culturalizare a maselor. După ce că ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii I, cu două victorii, trei egaluri şi… 14 înfrângeri, CS Mioveni a ajuns să fie ironizată duminică seara la una dintre emisiunile de fotbal cu cea mai mare audienţă – Digi Sport Special, moderată de cunoscutul jurnalist Vali Moraru.

În pauza meciului pierdut de Mioveni cu Steaua, team managerul lui Poli Timişoara, Daniel Stanciu, a făcut mişto de bannerele amplasate pe stadionul din Mioveni, făcând referire în special la cel cu… „Centrul Cultural Mioveni”.
Daniel Stanciu a spus, printre altele, că asemenea practici cu reclame la „Căminul Cultural” sau „Casa de Cultură” se întâlneau numai pe vremea comunismului, adăugând că, după ce că sunt o echipă amărâtă şi vai mama ei, cei de la Mioveni au şi nişte bannere penibile. Prezent şi el în studio, Dinu Gheorghe a fost cel care a luat, oarecum, apărarea echipei din Mioveni, spunând că nu mai are bani deoarece a plătit salarii mari unor vedete precum Dică sau Neaga.
În orice caz, lăsând gluma la o parte, adevărul este că o parte dintre bannerele amplasate la stadionul lui CS Mioveni sunt cam… penibile. Iar cea cu Centrul Cultural Mioveni este amplasată chiar lângă poarta unde Steaua a dat golul şi a fost văzută de o ţară întreagă.
Chiar aşa, ce legătură are cultura cu… fotbalul? Cine ştie, poate i-o fi trimis primarul pe jucători la simpozioane de cultură drept pedeapsă pentru faptul că sunt ciuca bătăilor, deşi au salarii mari. Singura explicaţie parţial plauzibilă este că bannerul respectiv a fost amplasat la sugestia primarului Georgescu, mai ales că Centrul Cultural este în subordinea Primăriei Mioveni.
Şi mai este încă un banner bizar, acela de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni. În orice caz, în loc să pună bannere care nu ajută cu nimic echipa şi care mai mult o fac de râs, ar fi mai bine ca primarul Ion Georgescu să găsească soluţii financiare viabile pentru susţinerea echipei, în caz că o doreşte din nou în Liga I din toamna lui 2013, actualul sezon fiind compromis în totalitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.