Ratări monumentale, tuns la zero şi un joc suspect de blat la pariuri

Delegaţia galben-verde de la CS Mioveni a plecat spre Turcia joi la prânz, împărţită în două. Jucătorii, cu antrenorii şi conducătorii, au luat avionul, iar doctorul şi magazinerul au plecat cu maşina plină de echipament, medicamente şi vitamine. Interesant este însă faptul că, dacă grosul delegaţiei a ajuns lejer în Antalya, maşina a avut de trecut prin zăpezi şi viscol atât în Bulgaria, cât şi în Turcia, la Istanbul.

CS Mioveni – Dila Gori 2-0, victoria care l-a chelit pe Nilă

Primul meci al argeşenilor în Turcia a reprezentat şi prima victorie. Elevii lui Marian Pană au dominat cu autoritate întâlnirea, marcând de două ori prin Ayza şi ratând alte numeroase ocazii. Pe lângă acestea, demn de remarcat este însă faptul că omul meciului a fost, de departe, tânărul Andrei Nilă. Acesta a pasat decisiv la ambele goluri şi şi-a mai creat şi alte două ocazii, pe care însă le-a ratat cu seninătate. După acest meci excelent, Nilă s-a tuns zero, spunând că ,în acest fel, a rupt ghinioanele care s-au ţinut scai de el în ultimul timp.

Ratări cum numai în filme poţi vedea

CS Mioveni – MTK Kracovia 0-0. Incredibile ratări în acest meci. Argeşenii s-au întrecut în a rata absolut din orice poziţie, făcându-l pe Pană să rămână perplex pe banca de rezerve. De altfel, la finalul jocului tehnicianul spunea că asemenea ratări poţi vedea doar în filme. Nilă, Zuluf, Voiculeţ, Ionescu şi Ayza sunt autorii acestor ratări, dar important a fost faptul că s-a ajuns în faţa porţii şi că, în cele două meciuri, nu s-a primit niciun gol.

CS Mioveni – Voinţa Sibiu 0-3. O fi jucat cineva la pariuri?

După o primă repriză încheiată la egalitate şi fără greşeli de arbitraj, ultimele 45 de minute au reprezentat un adevărat recital al cavalerilor fluierului. Aceştia le-au validat două goluri sibienilor din poziţii clare de offside şi, în minutul 80, CS Mioveni era condusă cu 2-0. Dacă cineva crede că aici s-a încheiat totul, se înşală amarnic. Arbitrii au prelungit jocul cu 10 minute, i-au mai lăsat pe sibieni în încă două poziţii de offside, iar în minutul 100 au dictat, tot pentru ei, penalti. Ce rost avea oare ca meciul să se prelungească atâta, nu ştim, dar ştim în schimb că asemenea meciuri amicale nu se prelungesc decât cu maximum 2 minute. Însă în Turcia acest lucru nu este valabil, iar minutul 100 a adus şi golul trei al jocului. Toţi se întreabă acum ce rost au avut aceste prelungiri, ce rost au avut toate offside-urile trecute cu vederea şi ce rost a avut un asemenea măcel. Oare cineva a jucat la pariuri acest meci care trebuia să se încheie cu trei goluri marcate? Iată  o întrebare interesantă, dar fără niciun răspuns.

CS Mioveni – Minior Pernik 0-0 sau… nimic la nimic

A fost, probabil, cel mai slab meci al argeşenilor din perioada petrecută, până acum, în Turcia. Obosiţi după o săptămână plină de antrenamente şi jocuri, elevii lui Marian Pană au evoluat fără vlagă şi fără a-şi crea ocazii de a marca. Mai mult, adversarii au ratat câteva mari ocazii, portarul Popescu opunându-se, salvator, de câteva ori. Una peste alta, un egal cu noroc, în urma unei partide terne.

CS Mioveni – Maribor 4-2 (3-0), spectacol în galben şi verde

La pauza meciului, oficialii de la Maribor se frecau la ochi, pentru că nu le venea să creadă ce vedeau. Tabela de marcaj indica un 3-0 sec pentru echipa de pe ultimul loc din campionatul românesc împotriva unei formaţii obişnuite cu Liga Campionilor şi Cupa UEFA. A fost un adevărat spectacol al galben-verzilor, care au marcat de trei ori în prima jumătate de oră. Repriza secundă a fost puţin mai slabă, adversarii au marcat de două ori, dar Năstăsie a lămurit situaţia, înscriind golul patru din penalti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.