Programul Deniilor în bisericile din Mioveni

În perioada Săptămânii Pătimirilor şi în Duminica Învierii Domnului, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi intensifică programul liturgic. Astfel, în toate bisericile de pe raza orașului Mioveni, slujbele Deniilor vor începe, în fiecare seară, la ora 18.00, iar Slujba Învierii Domnului va începe la ora 23.30, urmată fiind de Sfânta Liturghie.

Pentru evitarea deplasărilor și aglomerărilor, se recomandă credincioșilor să participe la sfintele slujbe săvârșite la unitățile de cult de care aparțin din punct de vedere teritorial (biserica parohială). Slujbele religioase se vor desfăşura normal, cu respectarea riguroasă a tuturor măsurilor sanitare.

În zona lăcaşelor de cult vor acţiona dispozitive suplimentare ale Poliţiei Locale, Poliţiei Române, precum și voluntari ai SVSU Mioveni.

Poliţiştii vor asigura fluenţa traficului pietonal şi rutier, vor dirija circulaţia auto şi vor lua măsuri pentru a preveni blocarea acesteia, vor organiza modul de parcare în zona de responsabilitate şi vor interveni pentru aplanarea eventualelor situaţii conflictuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here