Programe de specialializare pentru asistenţii medicali pentru anul 2016-2017

OAMGMAMR Argeș aduce la cunoștința asistenților medicali argeșeni că în baza Ordinului M.S. nr. 613/2013, Ministerul Sănătății organizează prin Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București, programe de specializare pentru asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de pediatrie în specialitățile: Radiologie-imagistică medicală, Laborator, Balneofizioterapie, Nutriție și dietetică, Igienă și sănătate publică.

Înscrierea în programul de specializare, în anul de învățământ 2016-2017, se realizează în perioada 01 iunie-01 septembrie 2016, unitățile sanitare publice sau private interesate trimit pe adresa de e-mail: asistentimed@snspms.ro următoarele documente:
・    solicitarea din partea conducerii instituției, conținând tabelul nominal cu asistenții medicali,
・     specializarea dorită și datele de contact ale instituției;
・    dosarul de înscriere pentru fiecare participant cu următoarele documente scanate: diplomă sau certificat de absolvire studii în specialitățile asistent medical generalist sau de pediatrie;
・    certificat de membru/aviz anual pentru exercitarea profesiei;
・    adeverință de salariat;
・    carte de identitate și date de contact (număr de telefon și adresă de e-mail).

Mai multe detalii despre înscrierea la programele de specializare sunt publicate pe site-ul Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București (www.snspms.ro) și pe site-ul OAMGMAMR Argeș (www.oammr-arges.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here