Penitenciarul Colibaşi angajează medic

Penitenciarul Colibași informează persoanele interesate asupra faptului că a fost scos la concurs, în conformitate cu Ordinul ministrului sănătăţii nr. 869/2015 şi a Legii nr. 293/2015 privind Statutul funcţionarilor publici din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, un post vacant de medic în specialitatea Medicină generală/Medicină de familie în cadrul unităţi.

Precizăm faptul că pentru acest post se pot înscrie atât medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari confirmaţi în specialitatea respectivă, cât şi rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire, în specialitatea postului scos la concurs.

Documentele din componența dosarului de candidat, condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi şi tematica de concurs se găseşte pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor –  www.anp.gov.ro – Carieră/Concursuri din sursă externă şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii –  www.ms.ro – Informare/Cursuri, concursuri, examene/ Tematici și în săptămânalul „Viața Medicală” nr. 23/03.06.2016.

Dosarele de candidat pentru ocuparea postului mai sus menţionat vor fi depuse la sediul unităţii noastre până la data de 21.06.2016, ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here