Pompierii argeşeni susțin activitățile sportive

Prin natura meseriei, pompierul trebuie să aibă o condiție fizică deosebită, pe care trebuie să și-o mențină și să și-o cultive de-a lungul carierei.

De aceea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a susținut întotdeauna sportul și mișcarea în aer liber.
O astfel de acțiune s-a desfășurat și în weekend- ul care a trecut, când sute de biciclişti din Piteşti au participat la cea de-a treia ediție a Paradei bicicletelor și unde, ISU Argeș a asigurat măsurile specifice de prim ajutor și de prevenire și stingere a incendiilor.
Această acţiune s-a desfăşurat sub deviza „Împarte drumul!“ şi a avut drept scop promovarea mersului pe bicicletă, învăţarea de către biciclişti a regulilor privind deplasarea pe şosea şi testarea oportunităţilor amenajării pistelor pentru biciclete în oraş.
Unul dintre organizatorii acestei manifestări a fost plutonierul adjutant Ghenu Andrei, subofițer paramedic din cadrul Detașamentului de Pompieri Pitești, care, împreună cu alți colegi pompieri de la subunitățile din județ, în zilele libere, organizează plimbări de relaxare cu bicicletele, de minim 30 de km.
Mișcarea înseamnă viață, sportul înseamnă sănătate!

COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here