Procurorii DNA fac percheziţii la Consiliul Judeţean Argeş

prefecturaProcurorii de la DNA Piteşti au descins încă de la ora 6 dimineaţa la sediul Consiliul Judeţean Argeş. Conform unor surse judiciare, procurorii fac cercetări privind unele fraude cu fonduri europene. Percheziţiile la care participă procurori de la DNA şi poliţişti au loc în mai multe birouri, printre care şi cel al preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu. Ancheta DNA se desfăşoară în prezenţa vicepreşedintelui CJ, Florin Tecău, care a fost chemat de acasă de anchetatori, deoarece Constantin Nicolescu este plecat la Bucureşti: „Am deschis instituţia şi le-am pus la dispoziţie procurorilor tot ceea ce ni s-a cerut şi vom ajuta ancheta. Vreau să cred ca nu este o răzbunare politică”, a declarat Tecău.

UPDATE: 09:40 Conform declaraţiei făcute de avocata Gabriela Zoană, procurorii DNA verifică în acest moment 8 birouri. Tot avocata Zoana a mai declarat că este vorba de un dosar referitor la fondurile europene în care sunt cercetate şi 4 firme din Argeş.

UPDATE: 10:20 Coincidenţă sau nu, simultan cu ancheta de la sediul CJ Argeş, procurorii DNA fac percheziţii şi la firma omului de afaceri Ştefan Lăzăroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.