PREŞEDINTELE CJ SCOS PE TARGĂ DE LA DNA După ce ieri au realizat o amplă percheziţie în birourile Consiliului Judeţean, de unde au ridicat mai multe documente şi unităţi de calculator, procurorii DNA Piteşti au citat pentru azi la audieri 6 funcţionari ai CJ, împreună cu preşedintele Constantin Nicolescu. În timpul audierii, preşedintelui Nicolescu i s-a făcut rău din nou, el fiind scos din clădirea DNA pe targă, inconştient, iar ambulanţa l-a transportat direct la Spitalul Judeţean. Potrivit ultimelor declaraţii oficiale, el este cercetat într-un nou dosar, disjuns din cel în care a fost anchetat şi arestat acum un an, de data aceasta fiind vorba de cazul celor două poduri de la Ciomăgeşti şi Căteasca, refăcute, de asemenea, pe fonduri europene. Este pentru a doua oară când  lui Nicolescu i se face rău în timpul audierilor la DNA.

În ianuarie 2011, după ce procurorii i-au dat mandat de arestare pentru 29 de zile, acesta a suferit un infarct şi a trebuit operat de urgenţă pe cord la Spitalul Floreasca. Din câte se pare, şi acum cauza căderi sale a fost aceeaşi: vestea că va primi un nou mandat de reţinere pentru 24 de ore!

UPDATE: 10:30 Preşedintele Constantin Nicolescu va fi transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti.

UPDATE: 10:45 Alţi 5 funcţionari ai Consiliului Judeţean sunt audiaţi în continuare la sediul DNA Piteşti. La audieri este asteptat să sosească şi fostul primar din Căteasca, Corneliu Oprescu.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI