Centrul comercial le-a pregătit piteștenilor o lună plină de surprize, în care vor fi răsfățați cu o mulțime de cadouri. La Pitești Mall se anunță o primăvară condimentată cu evenimente și distracție pentru clienții de toate vârstele.

Pitești Mall îți răsplătește fidelitatea!

Primăvara asta, primești mai mult shopping decât plătești! Pitesti-Mall îi răsplătește, ca de fiecare dată, pe clienții săi fideli cu premii oferite pe loc pentru cumpărăturile efectuate în perioada 23 februarie – 27 martie, de luni până vineri, din magazinele partenere evidențiate cu bulina campaniei, primind cadou vouchere de cumpărături de până la 80 de lei. În funcție de valoarea cumpărăturilor, un client poate primi între 1 și 4 vouchere de cumpărături, după cum urmează:
– Pentru cumpărături cuprinse între 200 lei și 349,99 lei, clientul va primi un voucher de 20 lei;
– Pentru cumpărături cuprinse între 350 lei și 499,99 lei, clientul va primi 2 vouchere de 20 lei;
– Pentru cumpărături cuprinse între 500 lei și 649,99 lei, clientul va primi 3 vouchere de 20 lei;
– Pentru cumpărături de 650 lei și peste această sumă – 4 vouchere a câte 20 lei fiecare.

Tot ce trebuie să facă piteștenii pentru a-și ridica premiul este să meargă la biroul de informații din Pitești Mall cu bonurile și cumpărăturile.
Magazinele participante la această campanie, din care clienții pot face cumpărături pentru a primi vouchere sunt: OTTER, ALDO, BENVENUTI, KFC, PLUSOPTIC, MEXTON, ADIDAS, PADA MURRE, MOTIVI, LA FEMME, LEE COOPER, KENVELO, TIMEOUT, STRIKE MANIA, KIDS MANIA, BSB, STEILMANN, YVES ROCHER, SALAD BOX, STONE CREEK, RINASCENTI, GATTA, DIVERTA, KULTHO, KENDRA, B&B COLLECTION/SWAROVSKI, CLAIRE’S, SPLEND’OR, PICIUL, HERVIS și GRAZZIA. Tot în aceste magazine, până pe data de 5 aprilie 2015, cumpărătorii pot valorifica voucherele pe care le primesc în urma înscrierii la campanie.

Campania se desfășoară în perioada 23 februarie – 27 martie. Noile colecții de primăvara vă așteaptă la shopping în magazinele din Pitești Mall! Regulamentul campaniei este disponibil la biroul de informații din Pitești Mall și pe site-ul www.pitesti-mall.ro.

Petrecerea Mărțișorului la Pitești Mall

Primul eveniment care marchează venirea primăverii are loc duminică, 1 martie. Toți piteștenii sunt așteptați să întâmpine noul anotimp la Pitești Mall, alături de cei dragi. Copiii sunt invitați la Petrecerea Mărțișorului, de la ora 16.00,  unde se vor bucura de spectacolul de teatru “Greierele și Furnica” și vor învăța să confecționeze mărțișoare la atelierul special amenajat pe care le pot oferi apoi mamelor. Toată familia poate imortaliza această zi printr-o fotografie pe care o vor face la Colțul Primăverii și al Veseliei și pe care o pot păstra apoi ca amintire.

Luna martie este dedicată femeilor. Acestea vor fi răsfățate mai mult ca niciodată și se vor bucura de atenții speciale, Pitești Mall pregătindu-le o mulțime de surprize. Prima dintre acestea constă în mărțișoare din pandantive de argint cu cristale Preciosa care vor fi oferite de către vestitorii primăverii clientelor prezente în centrul comercial duminică, 1 martie. Reprezentanții centrului comercial promit însă că surprizele nu se vor opri și vor continua să răsplătească clientele fidele și cu alte cadouri săptămâna care urmează.

Epic Lounge se deschide mâine

Și iubitorii de distracție au încă un motiv de sărbătoare: o nouă locație unde pot petrece serile și se pot destinde în compania prietenilor. Epic Lounge se deschide vineri, 27 februarie, la Pitești Mall. Accesul se va face de la ora 20.00 pe bază de invitație, iar de la ora 23.00 intrarea este liberă. Clubul aduce în atenţia piteştenilor un nou concept, o locaţie luxoasă și o capacitate de peste 150 de locuri. Epic Lounge va fi deschis vinerea, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00 și promite nopți pline de distracție.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI