Primarul Piteștiului vrea să interzică parcarea mașinilor în Piața Vasile Milea

Vineri, 9 ianuarie, la Pitești, a avut loc vizita Ministrului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Paul Stănescu, a Ministrului Delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, și a Secretarului de stat de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Adrian Gâdea. Şedința de lucru de la CJ Argeş a adunat primari din întreg județul, parlamentarii argeșeni, dar a strâns și foarte multe autoturisme care au umplut până la refuz Piața Vasile Milea din Pitești.

La ședință a participat și primarul Piteștiului, Cornel Ionică, care indignat peste măsură când a văzut că Piața Vasile Milea este plină de autoturisme i-a certat pe paznicii de la Consiliul Județean Argeș, precizând că în curând va interzice parcarea în faţa Prefecturii.

Nu este însă prima dată când numărul mașinilor parcate în Piața Vasile Milea depășește numărul porumbeilor… Deranjați sunt şi trecătorii, care trebuie să ocolească autoturismele pentru a putea circula, dar mai ales mămicile ieşite la plimbare cu cei mici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here