Horoscopul Minervei pe 2018. Situația financiară a Balanțelor se va îmbunătăți remarcabil

Balanţă. Anul trecut nu a fost un an ușor și nici de succes. Cariera poate marca reuşite mai ales după 8 noiembrie. În 2018, accentul se va deplasa de la prietenii la crearea de rețele şi de activități de grup. Scriitori, cei care lucrează în domeniul comunicării și în marketing vor avea un an excepțional, la fel, elevii și profesorii. Elevii de liceu, și profesorii lor, vor avea un an mai ușor decât studenții. Abilităţile de comunicare, deja puternice, sunt apreciate peste tot.

Îşi vor atinge obiectivele cu puțin efort, dar cu stres şi oboseală însă aceasta este situaţia, nu se vor putea sustrage, iar când Jupiter se va muta în Leu, la sfârşitul lunii iulie, ușurința și armonia vor crește direct proporţional, vor naviga spre a-şi atinge scopurile, în ape calme cu vânt bun la pupa.

Stăpâna semnului – Venus
Culoarea specifică – galben, purpuriu închis, verde, verde-bleu
Metalul caracteristic – cupru
Cristalele semnului – Acvamarin, Amazonit, Aventurin, Carneol, Citrin, Cristal de stâncă, Cuarţ roz, Jad, Lapis Lazuli, Malahit, Opal, Piatra lunii, Piatra sângelui.

Oportunităţile
În primele șase luni ale anului 2018 este clar ce presiune va fi pe ei pentru a-şi atinge scopurile propuse. Pentru cei angajaţi, problemele şefului a făcut ca nativii Balnţă să preia sarcinile acestuia şi să se trezească, peste noapte, în fruntea colectivului din care până nu demult făcea parte. În cazul în care se vor muta la un nou loc de muncă vor trage din greu încearcând să-şi dovedească valoarea, se vor sincroniza destul de greu pentru a promova sau vor trage cu toate puterile pentru a face din propria afacere un succes financiar.

În orice caz, placa succesului va prinde să se rotească ameţitor, de la recunoaştere la recompensă undeva în primăvară şi va culmina în august, care este una din lunile suprinzătoare ale lui 2018 pentru nativii Balanţă care trebuie să se aştepte la un impuls extraordinar, precum și la o schimbare satisfăcătoare în rutina de zi cu zi.

Provocările
În 2018 situația lor financiară se va îmbunătăți remarcabil. De ce? În Casa a 2-a a veniturilor provenite din muncă proprie este Jupiter care a intrat acolo pe 10 octombrie 2017 şi unde va sta pe 8 noiembrie 2018. Dacă au fost cheltuitori şi nu le-a păsat de banii din conturi dar şi-au dorit mai mult decât le-a permis plapuma, Jupiter le va servi o lecţie dură de viaţă vis-a-vis de economiile din muncă proprie şi de administrarea fondurilor de care dispun. Este o lecţie de viaţa pe care vor trebui să şi-o însuşească alături de unii Vărsători.

Volens-nolens îşi vor crea un buget, vor refinanţa sau restructura unele credite, vor anula unele carduri şi vor începe să-şi facă planuri cum să aducă cât mai multe venituri în casă. Fluxul numerar va fi destul de redus aşa că obiectele adunate cu gândul de a fi aruncate, vor fi reciclate şi refolosite pentru alte lucruri. Posibil ca multe lucruri la care au renunţat să le scoata la vânzare online şi să obţină profit când se aşteaptă mai puţin transformându-se în obiecte de utilitate imediată sau pur decorativă.

Din iulie se vor transforma în câştigători, banii vor reveni în buzunarele şi conturile lor, dar până atunci, Saturn le va face viaţa grea şi îi va obliga să-şi regândească modul de a-şi administra finanţele.

Dragoste și relații
Dragostea şi romantismul sunt întotdeauna importante pentru Balanţe, dar cu Uranus în Casa a 7-a, până pe 15 aprilie 2018 se anunţă un debut dinamic şi provocator. La fel de importante se vor dovedi prieteniile și activitățile de grup.

Mariajul nu va fi o opţiune pentru Balanțe, în schimb vor avea baftă de relaţii amoroase în afara căsătoriei, din belsug, în special bărbaţii. Numai că relaţiile pasagere sunt, în general, instabile, ele vin şi se duc, încep deodată şi se termină dintr-odată.

Pentru cei singuri este o cale de a experimenta şi de a învăţa despre dragoste prin încercări și greşeli. În acelaşi timp, există o nevoie interioară, constantă, pentru schimbare şi libertate, de aceea, eu, totuşi, mă aştept să nu se implice prea serios în vreo relaţia în 2018. În schimb, prieteniile platonice vor curge, ca să spun aşa, mai ales că după 8 noiembrie, când Jupiter va intra în domiciliu, în Casa a 3-a, a comunicării, a comunităţii în care trăiesc şi a fraţilor unde va rămâne tot anul. Cercul social se va extinde, vor intra în viaţa lor, prieteni noi şi importanţi care vin dintr-un alt mediu decât al lor şi asta le va aduce numeroase beneficii.

Spre sfârşitul anului, Marte conjunct cu Luna Neagră sunt în semnul Vărsătorului, aspect zgândărit şi de Uranus care a tocmai ce a trecut din Casa a 7-a în Casa a 8-a a intimităţii, prieteniile și mariajul vor intra în conflict, iar nativii Balanţă se vor simţi sfâşiaţi între datoria faţă de prieteni, ceea ce le-ar putea distrage atenția de la îndatoririle pe care le implică familia, şi datoria faţă de familie pe care nu vor ştii cum să lo gestioneze.

Tensiunile dintre cele două domenii este evidentă. Vor prieteni, dar doresc, de asemenea, şi căldura familiei aşa că vor trebui să echilibreze cele două impulsuri. Poate că, pentru cei singuri, împlinirea prin căsătorie nu este propice anul acesta şi totuşi vor fi multe oportunități care să îi împingă în această direcţie, poate fi doar o impresie, dar la fel de bine, poate fi vorba despre ceva real pe care mulţi dintre ei, îl ignoră.

Copiii de vârsta căsătoriei au aspecte bune pentru mariaj și o dragoste pe măsură, în schimb nepoții au nevoie de răbdare.

Pe de altă parte, nativii Balanţă îşi exprima adevăratul lor geniu în dragoste. Nu puteţi găsi un partener mai romantic, mai seducător sau mai corect decât o Balanţă. Dacă există un lucru în stare să distrugă o relație de dragoste a unei Balanţe, acela este dezechilibrul dintre cel iubit și cel care iubeşte.

Dacă iubiţi o Balanţă atunci să vă asiguraţi şi că vă păstrați aura de romantism şi dragoste de viață. Subtilitățile sunt foarte importante pentru o Balanţă. Ca parteneri, Balanţele pot fi agresive și chiar încearcă să-şi impună punctul de vedere iar ele știu că acestea sunt calitățile lor importante de aceea îşi caută parteneri asupra cărora să-şi poată exercita forţa de persuasiune. Şi chiar dacă sunt agresive, această agresivitate se exprimă, întotdeauna, într-un mod subtil și fermecător!

Februarie precum şi perioada martie –iunie este propice iubirii pentru cei singuri, când ar putea întâlni partenerul mult dorit. Pentru cei căsătoriţi, viaţa de familie va avea prioritate, în primele trei luni ale anului. A început de toamnă, iubirea începe să devină realitate. Viaţa în doi va cunoaşte o evoluție interesantă şi le va oferi o mulțime de lucruri pe care le aşteaptă cu nerăbdare încă de acum doi ani.

Financiar şi carieră
În domeniul financiar, nativii Balanţă pot părea frivoli și ilogici şi asta pentru că Balanţele par a fi mai preocupate să câștige bani pentru alții decât pentru ei înșiși. Dar există o logică în toată această atitudine financiară. Balanţele stiu că totul și toate în lumea asta sunt inter-conectate și că este imposibil să ajuţi o altă persoană să prospere fără a prospera tu însăţi.

Deoarece creșterea veniturilor și poziția partenerul lor tind să consolideze relația lor, nativii Balanţă vor alege să facă acest lucru. Ce poate fi mai distractiv pentru ei decât a construi o relație din punct de vedere financiar? Şi cu toate acestea, veți găsi foarte rar un nativ Balanţă care să se îmbogăţească pe spatele altcuiva. Apoi, semnul în care cade Casa a 2-a, este al Scorpionului, ceea ce oferă nativilor Balanţă o perspectivă neobișnuită în problemele financiare precum și puterea să se concentreze pe aspectul financiar într-un mod mascat într-o aparentă indiferență.

De fapt, multe alte semne vin la Balanţă pentru o consultanță financiară sau de orientare în domeniu. În concluzie, recompensele financiare vor veni doar prin muncă asiduă. Se recomandă să abordeze, cu precauţie, chestiunea finanțelor cel puţin, în prima jumătate a anului.

Neptun în Casa a 6-a, a muncii şi a sănătăţii, sugerează o mare susţinere pentru Balanţele implicate în terapii alternative sau muncă de birou, dar o muncă totuşi creativă, poate face uneori sa se simtă înclinate să dea lecţii sau să pară că trăiesc în alt timp, în alt ev. Au posibilitatea să-şi îmbunătățească cariera? Cu siguranţă da, mai ales dacă sunt dispuse să facă eforturi în acest sens sau să îşi ia un soi de marjă interioară care să le ajute să-şi atingă scopurile pe care le şi le-au propus.

Ce ar trebui să…
Cariera și prietenii vor fi domeniile cărora merită să le dea atenţie în acest an. Saturn în Scorpion indică faptul că au nevoie de o restructurare, o rearanjare, o regândire din punct de vedere a filosofiei de viață.

Filosofia modelează o persoană din perspectiva omenirii, iar acest punct de vedere a lumii modelează realitatea psihologică în care locuim, care, la rândul ei formă de evenimente fizice și fericire personală. Două persoane cu filosofii de viaţă diferite vor vedea același eveniment, din două unghiuri diferite unul pașnic și de conținut, celălalt ca pe un vacarm. Viziunea asupra lumii sunt forme de interpretare a evenimentelor.

Deci, acum, există premizele pentru unele căutări şi introspecţii de natură filosofică. O mare parte din nefericirea din trecut a devenit în cele din urmă , din punct de vedere filosofic, o falsă realitate și o interpretare la fel de falsă ca şi ea.

Toate aceste interpretări şi reveniri sunt pentru ca nativii Balanţă să-şi reconsidere poziţia faţă de Trecut şi diverse sisteme filosofice le vor fi la-ndemână ca să analizeze şi să se analizeze pe sine. Le vor studia, le vor testa și vor lua ceea ce li se potriveşte cel mai bine. Scopul nu este de a stăpâni un sistem specific, ci de a dezvolta o viziune personală asupra lumii asupra a ceea ce este adevărat, frumos și funcțional şi care duce la fericirea dorită dar şi la responsabilizarea personală. Poate fi o muncă grea, dar dacă ă vor executa a la carte vor ştii să pună în valoare şi propriile investiții .

Sănătate
Cu excepția lui Jupiter, fiecare planetă pe termen lung face aspecte armonioase cu Balanța. Și, după 8 noiembrie chiar și Jupiter se va alinia armonios. Acestea sunt, în general, aspecte extraordinar de bune pentru sănătate. Mai mult, casa a 6-a, a sănătății este Neptun şi deci vorbim despre o casă afectată în 2018 și vor fi nevoiți să acorde o atenție mai mare acestui domeniu. Atunci când aspectele sunt stresante, sănătatea se deteriorează, când acestea se disipează, sănătate revine la normal.

Pe de altă parte, acest lucru ar putea duce la insomnie sau alte boli, cauzate de nivelul scăzut de energie care trebuie să susţină şi alte procese fiziologice ale organismului. Deci, nu le strică să învețe să-şi folosească mintea chiar şi atunci când se odihnesc prin exerciţii care să le amplifice gradul de conștientizare a sinelui şi să echilibreze starea interioară cu lumea exterioară.

Neptun, planeta sănătăţii, este în domiciliu în Peşti. Cu toate acestea, o serie de aspecte bune cum sunt marile trigoane, vin să sprijine sănătatea lor în momente de cumpănă. Neptun guvernează labele picioarelor, deci îşi pot îmbunătăţi sănătatea acordând mai multă atenţie acestora prin masaj limfatic periodic. De reţinut, că Neptun este şi planeta intuiţiei.

După 8 noiembrie, vor fi preocupaţi de sănătatea unui părinte sau a unei persoane care le-au fost alături, la bine şi la rău, dar vor trebui să de atenţie şi durerilor de spate, mai ales ale coloanei vertebrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here