„Anveloparea apartamentelor locuitorilor din Topoloveni, proprietate personală, reprezintă un punct luminos în evaluarea anuală a eforturilor administraţiei locale, realizare ce schimbă sumbra înfăţişare a oraşului nostru.

Toate bune şi frumoase, însă, ca de obicei, întâmpinăm greutăţi din partea celor care au manifestări de automulţumire. Şi nu doar cu ei avem de furcă, şi mai răi sunt zvonacii, cârcotaşii şi codaşii opozanţi, în urma cărora nu se poate merge din cauza mirosului de izină şi putregai în care trăiesc şi vorbesc. 

Atitudinile de acest gen, caracteristice oamenilor mărunţi, le ştim de mult. Tot demult nu ne mai deranjează cârcoteala, pentru că noi ştim ce avem de făcut: să mergem în continuare înainte, muncind şi făcând treabă bună pentru oraş. Aşa cum ne-am bătut, până acum, pentru o viaţă mai bună şi un confort urban civilizat în Topoloveni, aşa vom face şi de-acum încolo.

Ceea ce trebuie subliniat însă este un fapt ce le este tuturor evident: factorii de decizie politică şi administrativă păstrează o perspectivă pe termen scurt de finalizare a acţiunii de termoizolare a blocurilor! Timaţi concetăţeni, avem această şansă doar o dată, aşadar, să ne mobilizăm în finalizarea ei şi să profităm de acest moment!

Acţiunea de anvelopare arată, încă o dată, că urbea noastră, Topoloveni, a ţinut pasul cu ritmul alert al vremurilor pe care le trăim, prin lansarea de programe în premieră, printr-o viziune în portofoliul de programe ce se bucură de cofinanţare. 

Concluzia? Economia de energie – E.E. – ne face să trăim mai bine, cu cheltuială mai mică. În plus, preţul bunului dvs personal va creşte în piaţă, argument deloc de neglijat!”, a subliniat primarul Gheorghiţă Boţârcă.

 

Comments

comments