Prigoană şi Bahmuţeanca i-au botezat băiatul primarului din Oarja

PETRECERE CU VIP-URI Botezul micuţului Mihai Vlad, băiatul primarului din Oarja, se poate număra printre evenimentele mondene ale acestui început de an.

Asta cu atât mai mult cu cât naşii lui Bîlea jr. au fost Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Sâmbătă a avut loc cel mai important eveniment monden al începutului de an din Argeş. Primarul din Oarja, Constantin Bîlea, şi-a botezat cel de-al treilea copil, pe micuţul Mihai Vlad. Vremea de afară nu a fost un impediment pentru sutele de invitaţi care au ţinut să fie alături de familia primarului, la fericitul eveniment.

Botezul a fost cu atât mai interesant, cu cât naşi au fost nonconformiştii Adriana Bahmuţeanu şi deputatul PDL Silviu Prigoană, buni prieteni cu familia Bîlea. Alături de Adriana şi Silviu Prigoană au fost şi doi ajutori de naşi de nota 10. Este vorba de Ştefan Frântu, şeful de Centru de la CEZ Argeş, şi de soţia sa, Georgiana.
Ceremonia religioasă a fost una deosebită şi s-a desfăşurat la Biserica „Sf. Gheorghe” din satul Ceauşeşti, comuna Oarja, fiind oficiată de cinci preoţi. Trebuie spus că, pe toată durata slujbei, micuţul Mihai Vlad a fost extrem de cuminte în braţele naşei Adriana Bahmuţeanu.
Seara, sutele de invitaţi au participat la o petrecere de cinci stele la selectul restaurant „Castel” din Piteşti, acolo unde meniul culinar şi cel… muzical au fost pe gustul tuturor, printre invitaţii serii numărându-se şi celebra interpretă Andreea Bănică, care a reuşit să scoată rapid lumea la dans.
Trebuie spus că, printre invitaţi, s-au aflat numeroase VIP-uri din judeţ, în frunte cu senatorul Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş, prefectul Gheorghe Davidescu, primarii din Bradu, Ungheni şi Albeştii de Muscel, şeful Finanţelor Publice Argeş – Dorin Falcă, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Teodorescu, candidatul PDL pe colegiul Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu, prim – vicepreşedintele PDL Piteşti Daniel Dragomir, deputatul Sorin Pandele şi excentricul director de la Îmbunătăţiri Funciare, Ioan Predica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.