Președintele României, Klaus Iohannis, a fost internat azi, marți, 26 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” și operat la umărul drept.

Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, anunță Administrația Prezidențială.

Anunțul Admnistrației Prezidențiale a fost făcut după ce întâlnirea săptămânală între premierul Dacian Cioloş şi preşedintele Klaus Iohannis, inițial programată pentru marți, a fost reprogramată.

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” au anunțat, într-un comunicat de presă, care a fost problema președintelui și de ce a fost nevoie de o intervenție medicală.  „・În data de 26 aprilie, Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru: Impingement (conflict) subacromial drept; bursită subacromială dreaptă; leziune de tendon supraspinos. Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună”・ se arată în comunicatul oficial de la spital.

Comments

comments