În perioada 12 mai-14 iunie AIESEC Piteşti, cea mai mare organizaţie de studenţi din lume, dă startul înscrierii pentru un stagiu internaţional de voluntariat. Dacă ai între 18 şi 29 de ani şi un nivel al limbii engleze ridicat atunci asta este şansa ta de a-ţi face anii de studenţie cei mai frumoşi ani.

Programul Global Citizen le oferă tinerilor şansa de a avea un impact pozitiv asupra comunităţilor din întreaga lume prin intermediul proiectelor desfăşurate pe domenii precum Educaţie, Cultură, Mediu, Sănătate şi Antreprenoriat social, atât în ţări din Europa cât şi din alte colţuri ale lumii. Stagiile Global Citizen sunt o experienţă unică pentru că aduc o provocare personală puternică, oferind contextul de a lua un rol activ în dezvoltarea socială.

Tinerii ce vor dorii să experimenteze un stagiu internaţional de voluntariat vor avea tot suportul organizaţiei AIESEC Piteşti inainte şi pe durata stagiului. Scopul programului, pe durata celor 6 săptămâni de stagiu, este de a dezvolta abilităţile de comunicare, antreprenoriat, responsabilitate socială şi întelegere a celor din jur ale tinerilor piteşteni.
Prin implicarea tinerilor în acest program se va oferi o nouă perspectivă comunității noastre care le va deschide orizontul către alte culturi. În acelaşi timp aceşti tineri vor putea fi ambasadori ai Romaniei în ţările în care se ştiu prea puţine lucruri despre specificul romanesc, cultura şi tradiţiile unice pe care le avem.

Pentru mai multe detalii ne puteţi găsii pe www.aiesecpitesti.ro şi pe pagina noastră de Facebook Global-Citizen Piteşti.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI