ŞANTAJ LA PR Pe vremea când era jurnalistă în Bucureşti, Ana Gheorghe, noul PR al hotelului Ramada Piteşti, a fost implicată într-un scandal de şantaj, legat de nişte poze compromiţătoare ale cântă reţei Cristina Spătar. Reginei R&B i s-au cerut 5.000 de euro pentru ca pozele, făcute după o partidă de sex, să nu apară în presă.Fostă jurnalistă la revista „STAR”, Ana Gheorghe este, din această vară, PR la Ramada, cel mai luxos şi elegant hotel din Piteşti, care are doi acţionari: Denisa Dumitru, fiica omului de afaceri Virgil Dumitru, care deţine 50% din acţiuni, şi magnatul Valentin Vişoiu, acţionar şi el tot cu 50%.Ana Gheorghe este o prezenţă feminină agreabilă, stăpâneşte bine arta conversaţiei şi a diplomaţiei în relaţia cu presa şi are o experienţă relevantă în jurnalism, lucruri care contează foarte mult atunci când alegi să lucrezi în Public Relations. Însă şi meseria de jurnalist are riscurile ei inerente. Iar Ana Gheorghe a simţit pe propria piele faptul că presa nu e numai lapte şi miere. În octombrie 2008, numele jurnalistei, devenită acum PR la Ramada Piteşti, a fost vehiculat într-un scandal în lumea mondenă din Bucureşti. Cotidianul CANCAN a dezvăluit la vremea respectivă că ziarista Ana Gheorghe de la revista „Story” era acuzată că l-ar fi şantajat pe soţul cântăreţei Cristina Spătar, cerându-i bani în schimbul unor poze aşa-zis compromiţătoare.
Iată şi ce scria, în octombrie 2008, ziarul CANCAN: „Într-unul dintre numerele trecute ale ziarului nostru am dezvăluit stenogramele unor convorbiri telefonice dintre Cristina Spătar şi fostul ei iubit, Mirco Maschio. A doua zi, pe cântăreaţă a sunat-o o ziaristă, Ana Gheorghe (sora Elenei Gheorghe, ex-Mandinga) şi i-a spus că o persoană are poze şi o înregistrare video cu ea, care ar fi fost făcute după o partidă de sex. Ziarista, care lucrează la o publicaţie centrală, i-a mai spus Cristinei că persoana respectivă cere 1.000 de euro ca să nu le facă publice! Din acel moment, pe fir a intrat soţul Cristinei, afaceristul Alin Ionescu. „L-am sunat pe acel bărbat, care mi-a spus că vrea, de fapt, 5.000 de euro. Ne-am înţeles să mă văd cu el, cu gândul să iau pozele şi să-l conving să nu le dea altcuiva. Era într-o miercuri. Mi-a zis să nu mai vorbim la telefon, ci prin sms-uri şi să ne vedem joi, adică a doua zi!”, a declarat Alin Ionescu.

Cum a avut loc flagrantul?

Soţul Cristinei a primit un SMS, prin care i se spunea să fie la ora 15.30 la Universitate, la Teatrul Naţional, unde va trimite un intermediar! „Am venit cu mai mulţi băieţi care lucrează la firma mea de pază şi am aşteptat. M-am întâlnit singur cu aşa-zisul curier, un copil de vreo 23 de ani, care mi-a cerut banii. Atunci au apărut şi băieţii mei! I-am explicat curierului că ar fi mai bine să dea totul în vileag, altfel îl voi denunţa la poliţie pentru şantaj. A început să plângă şi a povestit că îl pusese Ana Gheorghe şi cu alte două colege, de la aceeaşi publicaţie. Mi-a mai spus că ultimele două îl aşteaptă cu banii în WC-ul unui fast-food din zona Piaţa Alba Iulia”, a adăugat Alin Ionescu.
Acesta a anunţat atunci poliţia, pentru a organiza un flagrant. „Am pus o cameră ascunsă pe băiatul care venise cu pozele şi l-am trimis cu banii pe care scria, cu o substanţă transparentă, ŞANTAJ! S-au întâlnit la locul stabilit, în WC. Ştefania Stancu a numărat acolo banii, lucru care apare şi pe înregistrarea video depusă acum la poliţie”, a mai povestit soţul Cristinei Spătar. După ce au luat cei 5.000 de euro, fetele au vrut să iasă din fast-food, dar doi poliţişti sub acoperire, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, le-au oprit şi le-au făcut percheziţie.

Au premeditat şantajul

Iniţial, ziaristele au spus că aveau banii de la cineva, că erau împrumutaţi. Au fost, însă, reţinute şi conduse la poliţie, unde, la audieri, au recunoscut totul. „Au spus că Ana Gheorghe era capul reţelei şi că ea le băgase la înaintare. Fetele erau versate. Au cumpărat o cartelă nouă ca să mă sune, de fiecare dată se ascundeau într-o scară de bloc ca să nu fie localizate, şi-au dat întâlnire în WC, totul fusese premeditat! E clar că mai făcuseră acest lucru şi cu alte persoane, dar li s-a înfundat acum”, ne-a mai declarat Alin Ionescu.
În pozele prin care cele trei ziariste încercau să „stoarcă” bani, Cristina apare pe jumătate goală, iar în filmuleţ era sub duş, în baie! Fetele susţin acum că au pozele de la o anume Bianca, o persoană care le-ar fi dat la schimb, ca să publice un material cu ea. Tot acest scandal are loc într-un moment în care Cristina a fost la o clinică din Germania pentru investigaţii medicale, fiindcă nu poate rămâne însărcinată.
Surse din poliţie ne-au dezvăluit, pe de altă parte, că dosarul de şantaj ar putea fi înaintat zilele acestea Parchetului, după ce sora Elenei (ex-Mandinga) va fi audiată! Doar depoziţia ei lipseşte de la dosar. Altfel, azi, Alin Ionescu va fi prezent în emisiunea „Happy Hour” de la Pro TV, unde îi va povesti şi lui Cătălin Măruţă despre şantajul filmat în WC.     Până la urmă, scandalul de şantaj s-a terminat în…coadă de peşte, nimeni nu a păţit nimic şi, încet-încet, presa a dat uitării incidentul. Iar Ana Gheorghe a urcat profesional şi a ajuns acum PR la cel mai important hotel din Piteşti.

„Întrebările pe care mi le-aţi trimis nu fac obiectul muncii mele la hotelul Ramada Piteşti”

Legat de acest scandal, Ana Gheorghe ne-a declarat: „Din păcate însă, întrebările personale pe care mi le-aţi trimis pe adresa oficială nu fac obiectul muncii mele la hotelul Ramada Piteşti. Postul de PR, după cum bine ştiţi şi dumneavoastră, ne obligă să promovăm un produs/brand, şi nu pe noi ca persoane. Dar, dacă vă interesează în mod special persoana Ana Gheorghe, mai mult ca brandul Ramada Piteşti, vă stau la dispoziţie şi vă pot răspunde la întrebări, în timpul meu liber, nu în orele de muncă, pe adresa personală de e-mail sau telefonic”.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI