Săptămâna aceasta se împlinesc 9 ani de când piteştenii au la dispoziţie o locaţie modernă pentru shopping şi petrecerea timpului liber.

De-a lungul timpului, Piteşti-Mall a surprins publicul cu branduri noi, evenimente de amploare şi premii spectaculoase, reuşind să câştige fidelitatea clienţilor săi. Centrul comercial s-a implicat activ în proiectele comunităţii locale prin parteneriate sociale, campanii, evenimente şi expoziţii, fiind astfel mai aproape de piteşteni.

În cei 9 ani care au trecut de la deschidere, Pitești-Mall și-a consolidat poziția pe piață, la succesul său contribuind în primul rând clienții, mereu dornici de experiențe inedite. Pitești-Mall a acoperit toate nevoile lor în materie de shopping și distracție, reunind în același loc peste 80 de magazine, cinema, bowling, supermarket, electronice şi electrocasnice, dar și cafenele și restaurante. Evenimente spectaculoase pentru toate vârstele și toate gusturile, precum: inaugurarea spectaculoaselor decorațiuni de Crăciun, prezentări de modă, saloane auto, târguri, expoziții, spectacole interactive pentru copii, concerte cu cei mai în vogă artiști, precum și răsplătirea clienților fideli cu premii atractive și vouchere de cumpărături au reprezentat cheia succesului pe care Pitești-Mall a mizat de-a lungul anilor.

Pentru a aniversa 9 ani de Piteşti-Mall, timp în care centrul comercial a fost trendsetter în oraş la capitolul distracţie şi shopping, reprezentanţii centrului comercial au pregătit două zile de evenimente speciale şi sute de premii. Weekend-ul aniversar debutează sâmbătă – 14 mai cu o zi întreagă de reduceri şi promoţii pentru clienţi. Magazinele din centrul comercial au pregătit preţuri speciale, cu până la 70% mai mici, la articolele selecţionate din colecţiile de primăvară-vară. Printre reducerile oferite sâmbătă de magazinele din Piteşti-Mall amintim câteva: reduceri între 10% şi 50% la bijuterii; reduceri de până la 70% la modelele de ceasuri selectate; reduceri între 30% şi 70% la articole de încălţăminte şi marochinărie, C&A Piteşti Mall sărbătoreşte o nouă ediţie a acţiunii “Ziua Modei”.

Doar sâmbătă, clienţii beneficiază de 25% reducere din preţul afişat, la toate articolele. La Femme oferă 100 de vouchere cu un discount de 25% valabile timp de o lună şi 50% la al doilea produs achiziţionat. Adidas oferă reduceri de peste 50% la produsele selectionate şi un portofel cadou la cumpărături de peste 300 de lei pe acelaşi bon fiscal. Magazinul Mondex va avea 20% reducere la toată gama de ciorapi pantalon cu model pentru femei. Magazinul Jolidon participă la acest eveniment cu reduceri de -20% la toate articolele din magazin, cu excepţia celor care fac parte din alte campanii promoţionale. Magazinul Alb şi Negru oferă reduceri cuprinse între 20 şi 50%. Magazinul Plusoptic oferă 25% reducere la orice achiziţie. Braiconf anunţă reduceri de 50% şi 60% pentru anumite produse selectate. În magazinul Musse se vor regăsi reduceri de până la 50%.

Pentru a afla toate ofertele speciale ale brandurilor favorite, îi aşteptăm pe clienţi să le descopere sâmbătă, 14 mai la Piteşti-Mall.

Primii 100 de piteşteni care vor profita de promoţiile brandurilor din Piteşti Mall şi vor sărbători ziua centrului comercial prin cumpărături de minim 200 de lei vor fi premiaţi cu vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei. Pentru a intra în posesia premiului, aceştia trebuie să meargă la Info Point cu bonurile de cumpărături. Surprizele pregătite piteştenilor vor continua pe parcursul zilei de sâmbătă cu premii oferite de magazinele din Piteşti Mall, un tort delicios care va fi împărţit clienţilor şi şampanie.

Începând cu ora 17.00, atmosfera va fi întreţinută printr-un mix live de muzică antrenantă susţinut de Dj Dark, premii oferite de Radio 21 şi un moment de dans modern. Cel mai aşteptat moment al serii îl constituie extragerea câştigătorului tombolei aniversare, campanie care oferă un cadou în premieră în România: un client norocos va avea șansa să se bucure în fiecare an, pe viață, timp de o săptămână, de o vacanță într-un apartament situat în Blaxy Premium Resort, la Malul Mării Negre. Mai aveţi timp până sâmbătă să vă înscrieţi în cursa pentru marele premiu. Trebuie doar să faceţi cumpărături de minim 100 de lei pe un singur bon fiscal, din orice magazin din Pitești Mall și să mergeți la Biroul de Informații pentru a completa talonul de participare pentru o şansă la vacanța de lux pe viață.

Despre Blaxy Premium Resort & Hotel

Blaxy Premium Resort & Hotel este un resort turistic construit în zona localităţii 23 August, la câţiva km de Olimp. Lucrările de construcţie au fost lansate în anul 2014, iar primii turişti au trecut pragul resortului un an mai târziu, în vara anului 2015. Suprafaţa totală acoperită de complex este de 72.000 metri pătraţi, incluzând mai multe piscine pentru adulţi şi copii, kids club, un amfiteatru în aer liber, restaurante, baruri, dar şi o plajă privată de aproximativ 10.000 metri pătraţi. La finalul proiectului vor fi construite 7 tronsoane cu regim de înălţime de 9-10 etaje şi un total de peste 900 de camere, dar şi un hotel cu 400 de camere de 5 stele. Blaxy Premium Resort & SPA este primul resort de la Marea Neagră, din România, care oferă posibilitatea achiziţionării de apartamente în regim de proprietate periodică, adică să devii proprietar pe viaţă timp de o săptămână în fiecare an.

Teilor oferă o bijuterie fabuloasă ca premiu

Distracția va atinge cote maxime sâmbătă, începând cu ora 19.30, odată cu apariția pe scena Pitești-Mall a Deliei, însoţită de band-ul său. Artista va susţine un super concert în care va cânta cele mai cunoscute piese ale sale, dar şi ultimele melodii lansate. Delia le-a pregătit şi o surpriză clienţilor centrului comercial, în sensul că ea va desemna, din rândul fanilor săi din public, fericitul câştigător al unui premiu fabulos oferit de Teilor, cu ocazia aniversării a 9 ani de Piteşti-Mall: un colier realizat din aur, încrustat cu 27 de diamante de 0.09 ct HVS, un ametist de 4.85 ct şi 20 de safire roz de 0,52 ct.

Nici copiii nu au fost uitaţi de reprezentanţii Piteşti-Mall, care le-au pregătit două zile de evenimente speciale. Sâmbăta de poveste începe la ora 16.00, cei mici fiind invitaţi să se distreze alături de mascota Piteşti-Mall şi un urs panda gigant, să participe la atelierele de creaţie unde vor realiza lalele, simbolul centrului comercial, se vor picta pe faţă şi vor primi cadouri.

Duminică, tot de la ora 16.00, copiii vor putea urmări piesa de teatru “Capra cu trei iezi” o  poveste clasică plină de învăţături, foarte îndrăgită de cei mici şi de părinţi.
 
Evenimentele inedite de la Pitești-Mall vor continua, în semn de respect și apreciere față de milioanele de clienți care ne-au vizitat de la deschidere și până în prezent. La Pitesti Mall, de 9 ani se poarta evenimentele pe care nu le vei uita niciodata!

Mai multe detalii, pe www.pitesti-mall.ro și pe https://www.facebook.com/pitestimall

Comments

comments

DISTRIBUIȚI