În ultimii ani, forţate de criză, dar şi de faptul că, după nuntă, rochia nu mai poate fi purtată, tot mai multe argeşence au ales să-şi vândă rochiile de mireasă pe Internet. Preţurile, dar şi modelele sunt pe alese şi pentru toate buzunarele, începând de la 200 de lei şi ajungând chiar şi la 6.500 de lei, pentru miresele care îşi doresc o rochie de firmă, mai sofisticată, cu valoroasele pietre Swarovski. Mai este foarte puţin timp până la Paşte, iar, după această mare sărbătoare, începe sezonul nunţilor. Aşa că numărul anunţurilor pe Internet cu vânzări de rochii de mireasă second-hand s-a înmulţit considerabil, iar fostele mirese sunt dispuse să îşi vândă rochiile chiar şi la jumătate din preţul la care le-au cumpărat. Oferta este una avantajoasă pentru ambele părţi. Fostele mirese renunţă la o vestimentaţie pe care oricum nu o vor mai folosi niciodată şi primesc şi ceva bani, iar de cealaltă parte, viitoarele mirese economisesc bani şi pot alege dintr-o gamă variată de oferte. Cea mai scumpă rochie de mireasă este un model 2013 din colecţia Maggie Sottero şi scoasă la vânzare de o fostă mireasă din Mioveni la preţul de 6.500 de lei, negociabil. Potrivit doamnei care o vinde, rochia este originală, are mărimea 38, putându-se ajusta pe mai multe mărimi şi este achiziţionată din celebrul magazin MagicBride din Bucureşti la preţul de 2.000 de euro. Starea rochiei este excelentă, fără niciun defect, iar autenticitatea acesteia este dovedită printr-un certificat de autenticitate şi confirmarea magazinului de unde a fost achiziţionată. Bonus, cea care o vinde îi oferă cadou viitoarei mirese şi voalul. Pe site-urile specializate găsim şi rochii de mireasă la preţuri foarte mici, accesibile tuturor buzunarelor. O fostă mireasă din Piteşti îşi vinde rochia făcută pe comandă, model unicat, la doar 200 de lei. O altă doamnă din Mioveni vinde o rochie de mireasă model sirenă, cu o subtilitate a materialului şi a croielii care dau o notă de eleganţă şi romantism. Potrivit anunţului, această rochie mizează pe cele mai moderne tăieturi şi cele mai nonconformiste drapaje: linii oblice, pliseuri în arcadă sau verticale, rânduri de volane orizontale şi poate fi achiziţionată la doar 300 de lei.
 
Argeşencele pot opta şi pentru rochii de mireasă second-hand realizate în străinătate
 
Viitoarele mirese pot opta şi pentru rochii de mireasă second-hand realizate în străinătate. O piteşteancă îşi vinde rochia de mireasă model sirenă, din dantelă, adusă din Spania, mărimea 36 – 38. Preţul de achiziţie a fost de 4.000 de lei, însă acum poate fi achiziţionată la doar 1.000 de lei. O altă doamnă din Mioveni îşi vinde rochia de mireasă achiziţionată din Italia, lucrată manual şi cusută cu decoraţiuni Swarowsky şi alte decoraţiuni discrete. „Este foarte frumoasă şi a fost admirată de toţi! Rochia poate fi achiziţionată la preţul de 2.000 de lei, negociabil”, aşa sună anunţul argeşencei, care are peste 800 de vizualizări. 
Şi o piteşteancă îşi vinde rochia de mireasă făcută pe comandă în Italia la preţul de 2.100 de lei, negociabil. Potrivit acesteia, rochia a fost cumpărată anul trecut, în august, la preţul de 2.800 de euro, iar cea care o vinde îi oferă cadou viitoarei mirese şi pantofii, voalul şi alte accesorii.
 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI