Pendiuc, printre cei mai avuţi primari din România, la numărul de case

Casa reprezintă una dintre cele mai importante proprietăţi, care va avea întotdeauna valoare, indiferent de evoluţia pieţii imobiliare sau de turbulenţele economice locale sau regionale. Acesta este un adevăr de care ţin seama mulţi dintre primarii României, indiferent de rangul pe care îl au.
De curând, unul dintre site-urile economice specializate din România, econtext.ro, a publicat un top în care se arată cât de avuţi, din punct de vedere imobiliar, sunt conducătorii localităţilor, după numărul de locuinţe pe care le deţin.

Datele privind situaţia locativă a primarilor provin din declaraţiile acestora de avere. Cu alte cuvinte, este vorba despre ceea ce au declarat aceştia, chiar dacă despre unii sau alţii se spune că sunt mult mai bogaţi, în realitate.
Astfel, cei 41 de primari ai oraşelor reşedinţă de judeţ deţin, în total, 85 de locuinţe, adică peste două de persoană. Primarul Tudor Pendiuc este unul dintre primarii bogaţi în case, ocupând locul al patrulea în acest top. Astfel, edilul oraşului Piteşti deţine patru locuinţe declarate, reuşind să menţină linia de partid a fostului premier – „Năstase, patru case”!
Pe primul loc, cu cele mai multe case, se află Klaus Johannis, edilul oraşului Sibiu. Neamţul deţine nu mai puţin de şase locuinţe! La polul opus, pe ultimul loc, se află Darius Valcov, primar la Slatina, care nu deţine nicio casă pe numele său.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.