Pendiuc a furat culorile lui FC Argeş, urmează palmaresul

PLAN SECRET În momentul în care Tudor Pendiuc a înfiinţat echipa de fotbal CSM Piteşti şi a înscris-o în Liga a IV-a, puţini au fost cei care au aflat de planul primarului. De altfel, edilul din Piteşti a pus la cale o întreagă conspiraţie, care are ca scop final îngenuncherea definitivă a echipei FC Argeş.

Mai întâi culorile

Primul lucru pe care l-a făcut primarul a fost acela de a da echipei CSM culorile alb-violet, adică exact aceleaşi culori pe care le poartă şi FC Argeş. Nimeni nu a făcut scandal, nimeni nu s-a împotrivit, dar au început să apară câteva semne de întrebare, primul fiind „De ce FC Argeş nu a reacţionat?”. Interesant este însă faptul că aceste culori nu sunt înregistrate la OSIM şi deci CSM-ul le poate purta. Explicaţia oficialilor de la CSM este însă una jalnică, adică ceva de genul „noi oricum ne gândiserăm de mult la un club care să poarte aceste culori tradiţionale, indiferent dacă echipa este una de fotbal, baschet sau handbal”.

Vechiul FC Argeş trăieşte prin arhive

Acum urmează însă marea lovitură legată de palmaresul echipei FC Argeş. Pentru a înţelege mecanismul, trebuie să ştiţi, mai întâi de toate, că actuala echipă patronată de Cornel Penescu nu este aceeaşi cu vechiul FC Argeş. Acest club este un hibrid, un SC FC sau ceva de acest gen, vechiul FC Argeş fiind trecut în rezervă în momentul în care datoriile imense acoperiseră clubul. Atunci, Penescu a lăsat toate datoriile la FC Argeş şi a creat un club nou, adică actualul. În aceste condiţii, FC Argeş-ul la care au evoluat Dobrin, Telu Stancu, Bebe Barbu şi alţii zace, ca nume, pe undeva prin arhive.
Ştiind toate acestea, Pendiuc a început să se intereseze de soarta fostului club, lăsat în paragină. Este foarte posibil ca, în cel mai scurt timp, să apară chiar el cu aceste informaţii şi să anunţe că a preluat pe FC Argeş, cu palmares şi culori. Tot în acelaşi timp, actualul hibrid alb-violet condus de familia Penescu va trebui să recunoască faptul că nu are nicio legătură cu FC Argeş, iar Pendiuc va ieşi marele câştigător.

Datoriile trebuie să dispară

Mai există însă o mare problemă, şi anume aceea legată de datoriile lăsate pe fostul FC Argeş. O întreagă brigadă de jurişti se va interesa în ce condiţii se poate lua din nou vechiul club şi mai ales cum va fi posibil să se scape de datorii. De altfel acesta este singurul mod în care să se preia clubul, pentru că Primăria nu îşi va putea permite să se ocupe de un club îngropat în datorii. Una peste alta însă, ne aşteaptă săptămâni interesante şi mai ales ne aşteaptă un război dur între primarul Pendiuc şi familia Penescu, familie ce nu va sta cu mâinile în sân în momentul declanşării cataclismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.