Antrenorul Ilie Stan i-a închis gura lui Georgescu

Până acum câteva săptămâni, primarul Ion Georgescu tăia şi spânzura în vestiarul echipei CS Mioveni. După fiecare partidă nereuşită, edilul de la Mioveni urla la jucători şi conducători, scandalurile create de el fiind cunoscute de toată lumea. Iată însă că venirea lui Ilie Stan la cârma galben-verzilor a schimbat radical situaţia. Tehnicianul a reuşit să-i închidă gura primarului, interzicându-i să mai treacă pe la vestiare. Aşa se face că Georgescu nu numai că nu a mai venit să-i atace pe jucători la vestiare, dar nici măcar pe la antrenamente nu a mai trecut.
Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla în momentul în care echipa va pierde, ştiindu-se faptul că Ion Georgescu este un tip coleric.

Preparatorul de la Mioveni îşi caută „echipă”

Cătălin Buşuricu are 28 de ani şi este preparator fizic la CS Mioveni. Băiat simpatic şi muncitor, Cătălin are doar o singură nemulţumire legată de oraşul în care îşi desfăşoară activitatea: nu îşi găseşte o prietenă. Cu toate că a încercat fel şi fel de metode, cu toate că a abordat numeroase fete, Cătălin rămâne în continuare singur, situaţie pe care speră însă a o remedia cât de curând.

Mioveniul nu a ajuns la nicio înţelegere cu Lazăr

Chiar dacă, în ultimele două săptămâni, CS Mioveni s-a pregătit la Valea Iaşului, în cantonamentul de cinci stele al lui Benone Lazăr, oficialii celor două grupări nu au ajuns la niciun numitor comun. Benone Lazăr a cerut o sumă imensă, peste 100.000 de euro pentru ca cei din Mioveni să îşi continue pregătirea, iar şefii galben-verzi nu au fost de acord. În aceste condiţii, baza lui Lazăr va rămâne în continuare neutilizată, iar CS Mioveni îşi va căuta un alt loc de antrenament.

Dentistul cu pile

Sosirea lui Ilie Stan la CS Mioveni se datorează în mare măsură dentistului Ionuţ Costache. Sponsor principal al echipei, dar şi bun prieten cu Ilie, Costache i-a pus o pilă bună la primarul Georgescu, iar acesta a acceptat să colaboreze cu Stan. Mai mult, dentistul cu pile face tot posibilul pentru ca lui Ilie Stan să nu îi lipsească nimic, Costache implicându-se în mai toate problemele pe care le întâmpină noul antrenor principal.

Popa ameninţă cu judecata

Plecat pe cale amiabilă de la CS Mioveni, antrenorul Ionuţ Popa are de primit o sumă importantă de bani de la echipa argeşeană. Numai că această sumă a întârziat să apară, Popa devenind nervos. Fostul tehnician de la Mioveni i-a anunţat pe oficialii galben-verzi că mai aşteaptă o săptămână, după care va da clubul în judecată pentru o sumă care se ridică la aproximativ o jumătate de miliard de lei vechi.

Antrenamente la 7 dimineaţa

Pentru că nu au dorit să îşi rezilieze contractul cu CS Mioveni, Naidin, Hăisan şi Lircă au fost trimişi să se antreneze separat. Antrenorii cu care se pregătesc cei trei fotbalişti au stabilit ca antrenamentele să se desfăşoare la ora 7 dimineaţa şi 9 seara, motiv de furie pentru jucători. Aceştia şi-au angajat un cameraman care să le înregistreze antrenamentele şi apoi să meargă la LPF, unde vor da în judecată clubul din Mioveni pentru condiţii neadecvate de pregătire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.