Cei doi pacienţi care erau în stare gravă la spitalul Floreasca au decedat în această dimineaţă, bilanţul tragediei de la Colectiv ajungând la 53 de morţi.

Medicii avertizaseră anterior că starea celor doi este destul de gravă, iar secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a spus că bilanţul celor decedaţi urmează să crească inevitabil.

Cei doi pacienţi de la Spitalul Floreasca aveau arsuri ale căilor aeriene.

Şi liderul trupei Goodbye to Gravity, Alex Pascu a decedat aseară. Astfel, patru din cei cinci băieți care se aflau pe scena din clubul Colectiv în noaptea 30 octombrie au murit.

Chitaristul Vlad Țelea a decedat chiar în seara incendiului, chitaristul Mihai Alexandru a pierdut lupta o zi mai târziu, la spital. Pe data de 8 noiembrie a murit toboșarul Bogdan Enache, iar ieri Alex Pascu de la bass a încetat din viață. Singurul supraviețuitor este Andrei Găluț. Solistul trupei Goodbye to Gravity a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk. După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Galuţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic.

În noaptea de 30 octombrie, la Clubul Colectiv din Capitală a avut loc un incendiu violent. În urma tragediei, 53 de oameni și-au pierdut viața, iar alți peste 140 au suferit răni grave. Miercuri, 11 noiembrie, numărul pacienților internați în spitalele din țară după tragedie era de 71, 17 dintre aceștia fiind în stare critică și gravă. Ceilalți 54 de pacienți erau stabili.

Comments

comments