Duminică dimineață, ora 5,00 (ora României), ora 10 PM din data de 14 noiembrie ora Canadei, va fi lansat în eter, în premieră mondială, primul dintre cele două episoade ale documentarului de aventură Survivorman cu Les Stroud, filmate de acesta în Munții Făgăraș, alături de echipa Salvamont Argeș, condusă de Ion Sănduloiu.

Din păcate, pentru a le vedea, în direct și în premieră, e nevoie de o antenă TV conectată direct la satelit, care poate recepționa canalul Science Channel. Cine nu reuște să vadă emisiunile pe canalul canadian va avea de așteptat până în decembrie, când episoadele vor fi programate pentru difuzare și pentru Europa. 
Chiar dacă nici o imagine din emisiune nu a fost încă difuzată oficial, scățelușa Dara, partenera lui Helios și a lui Ion Sănduloiu în prima echipă canină de intervenție la avalanșă, a devenit deja vedetă de talie mondială.

Temerarul Les Stroud, extrem de încântat de experința cu echipa românească și cei doi câini de intervenție, a folosit fotografia cu Dara ca imagine de copertă pentru contul său de Facebook, Survivormen featuring Les Stroud, unde a promovat noua serie a emisiunii, care a debutat chiar sâmbătă trecută. Fotografia  a adunat mii de Like-uri, de la fani din întreaga lume iar foarte mulți au fost curioși să știe cine este cățelul respectiv. Răspunsul le-a fost dat chiar de Ion Sănduloiu, conductorul Darei și șeful Salvamont Argeș. 

Comments

comments