Poşta Română va distribui de la 1 aprilie paşapoartele solicitate de persoanele fizice la domiciliul acestora, în urma câştigării unui contract cu Direcţia Generală de Paşapoarte cu o valoare estimată de 495.000 lei, pe o perioadă de doi. La licitaţia pentru achiziţionarea de servicii de curierat, pentru distribuirea paşapoartelor către persoanele fizice au mai participat două mari companii private de curierat din România.

Potrivit contractului, fiecare expediţie va fi asigurată, în procent de 100%, cu suma de 300 de lei. Poşta Română va pune la dispoziţia destinatarului o metodă de verificare online a statusului expedierii şi va trimite un mesaj telefonic cu data livrării şi va informa persoana fizică respectivă cu privire la taxele percepute pentru acest serviciu.

„Poşta Română a arătat, încă o dată, că poate să concureze agresiv cu operatori de top pe piața de curierat, iar câştigarea acestui contract este încă un argument în acest sens. La începutul verii se va împlini un an de când o nouă echipă de management încearcă să pună această companie pe o linie strategică generatoare de profit, cu proiecte inedite pentru un operator de stat. Cred că este momentul ca Poşta Română să impună proiecte îndrăznețe şi să intre, fără complexe, în competiția cu firmele private. Planul de investiții gândit pentru acest an, odată implementat, cu siguranță ne va susține în acest demers”, a precizat directorul general al Poștei Române, Alexandru Petrescu.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI