Partidul pentru Argeș și Muscel a depus candidaturile

Președintele Partidului pentru Argeș și Muscel, Mircea Andrei, a depus dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean Argeș și Consiliul Local Piteși. Acesta a fost însoțit de către Mihail Tudor – președintele PAM Pitești, Dan Drăguțoiu – secretarul general al partidului, precum și de echipa de consilieri județeni și locali.

Va reamintim că Partidul pentru Argeș și Muscel este primul partid regional înființat în România, un partid care reprezintă exclusiv interesele unui județ și care a reușit într-un timp extrem de scurt să se dezvolte în majoritatea localităților din județ cu filiale și reprezentanți. Dintre figurile marcante care s-au alaturat echipei lui Mircea Andrei îi amintim pe primarul de la Curtea de Argeș – Nicolae Diaconu, fostul ministru al Tineretului și Sportului – Georgiu Gingaras, directoarea Centrului Cultural Mioveni – Argentina Culcuș, fostul copresedinte PNL Pitești – Mihail Tudor, singurul consilier județean premiat pentru activitatea sa la Bruxelles – Leonard Soare, fostul subprefect – Ovidiu Marinescu, fostul senator – medical Gabriel Popa și multi alții.

Mircea Andrei a declarat că este încântat că a reușit să termine cu aceasta perioadă destul de neplăcută în care s-au completat mii de hârtii, după cum cere legislația în vigoare. ”Sunt bucuros că am terminat cu dosarele de candidatură și le-am depus. Nu este o muncă ușoară și nici prea placută. Acum putem să spunem că intrăm în linie dreaptă. Țin totuși să nu comentez foarte mult astăzi, în ziua Sfântului Gheorghe, ci mai degrabă să le urez sărbătoriților sănătate, fericire și tot ce își doresc să se împlinească” – a declarat Mircea Andrei, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel.

”Plecăm la drum cu o echipă în care se regaăesc oameni cu experiență administrativă și politică, dar și mulți care nu au mai fost implicați politic. Pe listă se regăsesc tineri, femei, pensionari, specialiști în diverse domenii. Sunt convins că această echipă pentru Consiliul Local Pitești, împreună cu domnul Mircea Andrei, pentru Primaria Pitești, va câștiga încrederea piteștenilor. La mulți ani tuturor sărbătoriților din acest frumos sfârșit de săptămână” – a declarat Mihail Tudor, președintele PAM Pitesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here