Ex-primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, și actualul președinte al Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, nu mai sunt doriți nici măcar de propriul partid, darămite de către cetățenii argeșeni.

“Pendiuc a fost dat afară din partid pe ușa din dos și candidează independent, iar pe domnul Tecău pesediștii l-au catapultat pe un rușinos loc 20 pe lista consilierilor județeni. Cam asta e valoarea acestor „dinozauri” care au dictat destinele județului nostru în ultimele două decenii: coada listei sau izolare totală de către propriul partid.

PSD Argeș își aruncă la gunoi vechii lideri pentru că nici măcar social-democrații nu mai pot suporta să susțină aceste monumente de populism și corupție.
Situația de la Primăria Pitești, unde vechiul primar, considerat timp de două decenii un fel de guru al pesediștilor argeșeni, Tudor Pendiuc, se va lupta cu propriul coleg de partid, Cornel Ionică, actualul primar interimar al municipiului, este de-a dreptul de comedie.

Nu pot decât să le urez celor doi candidați succes în lupta dintre ei, pentru că astfel piteștenii vor vedea că pentru PSD nu contează interesele cetățenilor, ci interesele personale, clientela politică și dorința de a fi la putere pentru a se putea înfrupta cu lăcomie din banul public”, a declarat Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş.

Comments

comments