Biblioteca Orășenească Topoloveni, cu sprijinul Primăriei Topoloveni,  a sărbatorit ZIUA INTERNAȚIONALA A CĂRȚII în saptamana 18-22 aprilie, prin derularea campaniei “O CARTE PENTRU FIECARE”.

Acțiunea s-a adresat tuturor, cu mic, cu mare și a constat în alegerea unei cărți de către doritori din cele expuse în holul bibliotecii. S-au folosit aproximativ 450 de volume din diverse domenii precum istorie, geografie, filosofie și, predominant, literatura română și universală, cărți provenite din donații.
Activitatea a coincis cu programul “Școala Altfel”, așa încat numărul vizitatorilor a fost unul record, în prima zi aproximativ 200 de persoane – elevi, profesori, cititori și alți membri ai comunității – au vizitat biblioteca orașului.

Obiectivele urmărite au fost, în principal, stimularea interesului pentru lectură, promovarea Zilei Internaționale a Cărtii și a drepturilor de autor,  asigurarea dreptului la informație și liberul acces la serviciile tradiționale, cât și la cele de tehnică modernă.

Comments

comments